Blast Boom BangDeze Blast Boom Bang videoslot is uitgevoerd als een spannend stripverhaal dat zich hier afspeelt over een totaal van 5 rollen. De strakke lay-out die je tijdens het spelen van deze slotmachine kunt genieten zorgt ervoor dat het je aan niets zal ontbreken en dat je de rollen soepel zal kunnen laten draaien. Bovendien heeft Endorphina bij Blast Boom Bang ook gezorgd voor allerlei bijpassende geluidseffecten, waarmee het maken van winst ook erg leuk zal blijken te zijn. Om te spelen zijn er verschillende knoppen aanwezig, waarmee je de slotmachine makkelijk kunt bedienen. Of je nu een nieuwe of ervaren speler bent maakt niet uit, want dankzij de ontwikkeling is dezer speelautomaat voor iedereen goed bereikbaar.

Speldetails Blast Boom Bang videoslot

Bij het spelen van deze Blast Boom Bang videoslot kun je altijd rekenen op een hoge winstkans, omdat er gebruik gemaakt wordt van een Random Number Generator. Deze zorgt ervoor dat de 5 rollen van deze slot geheel willekeurig tot stilstand zullen komen en dat jij op de maximaal 50 winlijnen winst zal kunnen maken. Om te kunnen winnen op deze winlijnen zal je bij Blast Boom Bang uiteraard altijd een juiste combinatie van symbolen moeten vormen.

Winst pakken kan dan ook als je meerdere soortgelijke symbolen een winlijn laat volgen, waarbij de combinatie wel verplicht gestart moet worden op de eerste rol. Een overzicht van alle prijzen die je bij Blast Boom Bang kunt winnen wordt geboden middels een prijzentabel. Zo kun je direct zien welke aantallen je van een soort symbool in een combinatie zal moeten draaien om er met de winst vandoor te kunnen gaan.

Gebruik de bom

De bom die je bij Blast Boom Bang kunt draaien als symbool is beschikbaar als symbool vervangende Wild. Alle symbolen die bij deze videoslot voor komen kunnen hier mee worden vervangen, met uitzondering van het Scatter symbool. De Wild symbolen kunnen bij Blast Boom Bang geen eigen winsten opleveren, wat voortkomt uit het feit dat deze alleen op de rollen 2, 3, 4 en 5 gedraaid kunnen worden. Dit betekend dat je dus alleen combinaties af kunt ronden door een Wild met reguliere symbolen te combineren of door de Wild aan een combinatie toe te voegen om een hogere prijs te ontvangen.

Scatter symbolen voor free games

Met de Scatter symbolen van Blast Boom Bang kun je een prijs winnen en zullen de free games geactiveerd worden. Een prijs wordt gewonnen als je de Scatter symbolen op willekeurige posities draait, waarbij je deze alleen kunt vinden op rol 1, 2 en 3. Als je 3 Scatters hebt wordt je inzet maal 100 uitgekeerd en kun je direct met de 10 free games aan de slag. Free games prijzen worden uitgekeerd op basis van je laatste inzet, maar er zal natuurlijk wel geheel gratis gespeeld worden.

Tijdens het spelen van de free games zullen de Wild symbolen als Sticky Wild dienen. Zodra je een Wild weet te draaien zal deze alle komende free games op zijn posities blijven staan en daarmee de kansen op het behalen van een winst verhogen. Draai je tijdens deze modus opnieuw 3 Scatter symbolen? Aan je openstaande tegoed zullen in dat geval direct eenmalig 5 free games extra worden toegevoegd om mee te winnen.

blast boom bang

Gratis spelen of voor geld

Diegene die deze Blast Boom Bang videoslot nog nooit gespeeld heeft krijgt altijd de mogelijkheid om het spel eerst gratis uit te proberen. Anderzijds kun je natuurlijk direct vanaf een eigen saldo in gaan zetten om wel voor de winst mee te kunnen spelen.

Inzetten doe je door eerst de muntwaarde in te stellen. Dit kan linksboven in het scherm. Daarna kies je het aantal lijnen door de LINES knop te gebruiken en bepaal je het aantal credits om te spelen met de aanwezige BET knop. Zodra je inzet geplaatst is kun je natuurlijk meteen de rollen laten draaien en kijken of jij winsten weet te vormen.

Beoordeling Blast Boom Bang

Na het spelen van deze Blast Boom Bang videoslot kunnen wij concluderen dat Endorphina van dit spel een ware topper heeft weten te maken. Zowel grafisch als geluidstechnisch zit deze slot optimaal in elkaar en ook aan kansen op winst zal het je hier niet ontbreken. Bovendien zorgen extra functies als Wilds en Scatters hier voor leuke extra kansen.