Blood Suckers is een echte griezel gokkast van NetEnt. En deze vampier slot zal echt niet alleen de horror fanaten aanspreken, omdat er erg veel bonusgames inzitten én het uitbetalingspercentage maar liefst 98% is. Dit geeft je de garantie voor zeer veel mooie prijzen en dat met de enge vampiers, mooie graphics en bijpassende soundtrack als smaakmakers. Je speelt Blood Suckers op 5 rollen met 3 rijen en 25 winlijnen. Om het spannend te maken heb je de beschikking over een wild symbool, gratis spins en een bonusspel waar je zoveel mogelijk vampiers moet doden voor de grootste prijzen.

Blood Suckers spelen

Blood Suckers
Alles draait bij Blood suckers om de vampiers. Het is dus geen fruitkast met de klassieke slotsymbolen, maar alles heeft met het thema te maken. Zo zie je knoflook, bijbels, kruizen, kruisbogen en natuurlijk heel vele vampiers. Het Wild symbool vervangt alle symbolen, behalve het Scatter symbool. Om de bonusgame te activeren moet je minimaal 3 bonussymbolen krijgen op de rollen.

Wat er volgt is een spannend spel met een scherm vol doodskisten. In de meeste liggen vampiers, en die moet je zien te vinden. Dit gaat zo door tot je een kist zonder vampier kiest en het bonusspel eindigt met uitvliegende vleermuizen. Tijdens het spelen van de Blood Suckers zal je merken dat je deze bonusgame regelmatig krijgt, wat dus voor mooie winsten zorgt. Met de Scatters in de vorm van de krijsende vrouw kan je free spins verdienen, hoe meer Scatters hoe meer free spins tot maximaal 10.

Geen Jackpot

Blood Suckers is een gokkast zonder jackpot, maar dat mag de pret niet drukken door de vele andere prijzen. De winsten pak je vooral met de bonusgame en free spins die je vaak kan activeren. Verder geeft deze gokkast ook erg veel random prijzen, wat het spelplezier bevordert. Door de vele uitbetalingen en het uitdagende thema is de Blood Suckers gokkast nog steeds één van de meest gespeelde gokkasten van NetEnt naast Starburst en Twin Spin, een echte aanrader!