Met de grote oceaan als thema heeft Amatic van deze Blue Dolphin videoslot een mooie game weten te maken. De nodige grafische effecten en geluiden die bij dit spel aanwezig zijn zorgen ervoor dat je Blue Dolphin optimaal kunt spelen. Daarnaast kun je bij deze gokkast rekenen op tal van geluiden, die de ervaring van het spelen ook erg leuk weten te maken.

Deze videoslot wordt gespeeld op 5 rollen, waarbij er per rol 3 symbolen worden weergegeven. Als je dit met elkaar vermenigvuldigt weet je natuurlijk direct dat je iedere draai kunt winnen met een totaal van 15 symbolen. Om je winsten te kunnen vormen zijn er bij deze mooie speelautomaat 5 winlijnen terug te vinden.

Je kunt deze vullen van links naar rechts om uit eindelijk een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen. Prijzen worden bij Blue Dolphin alleen uitgekeerd als een combinatie bestaat uit meerdere soortgelijke symbolen. Deze mogen dus niet worden onderbroken door andere symbolen uit het spel en moeten bovendien altijd gestart worden vanaf de eerste rol

Inzetlimieten voor geld

Al je Blue Dolphin voor geld gaat spelen moet je jezelf natuurlijk altijd houden aan de geldende inzetlimieten. Bij deze video slot kun je op basis van je eigen budget bepalen welke inzet je wilt plaatsen. Daarbij moet je er natuurlijk wel rekening mee houden dat de minimale inzet per draai een bedrag van 10 cent zal zijn en dat er maximaal met 10 euro per draai gespeeld kan worden. Je kunt als je niet zeker bent van je inzetten ook bij het online casino deze Blue Dolphin gratis uitproberen.

Blue Dolphin

Met virtueel geld kun je spelen alsof je met echt geld aan de slag gegaan bent, zonder dat je het risico zal lopen om geld te verliezen. Prijzen die je met je inzetten kunt winnen kunnen bij deze game erg eenvoudig teruggevonden worden. In de prijzentabel van Blue Dolphin kun je namelijk direct zien welke combinaties je zal moeten vormen om een bepaalde prijs in de wacht te kunnen slepen.

Speciale Wild functie voor de dolfijn

Alsje bij Blue Dolphin de dolfijn als symbool weet te draaien heb je de Wild van het spel gevonden. Deze kan alle symbolen vervangen, waarbij de Scatters voor vervanging uitgesloten zullen zijn. Als je met deze Wild wilt winnen kan dat door deze in een eigen combinatie te draaien. Met minimaal 2 Wilds op een winlijn wordt er namelijk al een prijs uitgekeerd. Daarnaast kun je natuurlijk ook de vervangende functie van de Wild genieten. In dat geval kun je met reguliere symbolen een combinatie compleet maken of verlengen.

Als een Wild symbool bij een combinatie zorgt dat een prijs gewonnen wordt krijg je niet de reguliere prijs uitgekeerd. De prijs die je normaal zou winnen wordt bij een combinatie met de Wild namelijk altijd verdubbeld aan uw tegoed uitbetaald, waardoor je niet alleen meer kans hebt op winst, maar ook meer geld zal krijgen.Met de grote oceaan als thema heeft Amatic van deze Blue Dolphin gokkast een mooie game weten te maken.

De nodige grafische effecten en geluiden die bij dit spel aanwezig zijn zorgen ervoor dat je Blue Dolphin optimaal kunt spelen. Daarnaast kun je bij deze gokkast rekenen op tal van geluiden, die de ervaring van het spelen ook erg leuk weten te maken.
Prijzen worden bij Blue Dolphin alleen uitgekeerd als een combinatie bestaat uit meerdere soortgelijke symbolen. Deze mogen dus niet worden onderbroken door andere symbolen uit het spel en moeten bovendien altijd gestart worden vanaf de eerste rol

Blue Dolphin speelautomaat

Scatter kronen en free spins

De gouden Scatter kronen kunnen bij Blue Dolphin makkelijk winsten opleveren, omdat je deze op willekeurige posities mag draaien om een prijs uitgekeerd te krijgen. Je kunt al winnen als je minimaal 2 Scatters op willekeurige plaatsen van het spel weet te draaien. Daarnaast krijg je met minimaal 3 Scatter symbolen 15 free spins, die gespeeld worden op basis van je laatste inzet. Als je de free spins gaat spelen wordt er uiteraard nooit geld van je eigen saldo ingehouden.

Het mooie van de free spins is dat deze niet alleen tijdens het basisspel gewonnen kunnen worden, maar ook tijdens het draaien van de free spins zelf. Daarnaast krijg je prijzen die gewonnen worden in deze modus altijd verdrievoudigt aan je tegoed uitgekeerd.

Beoordeling Blue Dolphin

Blue Dolphin is naar onze mening een ware topper uit het assortiment van Amatic Industries. Bij dit spel zijn er alle extra’s die je kunt wensen aanwezig, waardoor iedere draai eigenlijk wel meerdere extra kansen op winst op zal leveren. Daarnaast is Blue Dolphin erg stijlvol ingericht en zijn alle symbolen dan ook geheel op het thema aangepast. De combinatie van grafische effecten en geluiden wordt hier heel goed gebruikt, wat het totaalplaatje van deze video slot direct compleet maakt voor iedere speler.