Deze Book of Fortune videoslot heeft alles weg van het voor ons bekende verhaal van Ariƫl de zeemeermin. Onder de videoslots van Amatic Industries is dit spel erg populair. Vele spelers hebben al succes weten te behalen door te spelen op de 5 rollen van Book of Fortune. Per rol zijn er bij deze gokkast 3 symbolen te vinden. Om met deze symbolen te kunnen winnen moet je zoveel mogelijk dezelfde soort symbolen zien te draaien op een winlijn. In totaal zijn er bij Book of Fortune 10 vaste winlijnen te vinden.

Dit betekend dat je meerdere kansen zult krijgen op winst, waarbij een combinatie wel altijd zal moeten starten op de eerste rol. Soortgelijke symbolen mogen in een combinatie uiteraard niet worden onderbroken door de andere symbolen. Om het maken van winst te vergemakkelijken zijn er bij Book of Fortune niet alleen reguliere symbolen te vinden. Winnen kan namelijk ook door een Wild en er is ook nog een bonus te behalen.

Book of Fortune

Draai het Book of Fortune als Wild en Scatter

Het boek dat je bij het spelen van Book of Fortune kunt draaien is als Wild symbool ingericht. Je kunt met deze Wild alle andere symbolen vervangen om een winst bij elkaar te kunnen spelen. Je kunt met het boek dus prijzen afronden of juist verlengen om een hogere prijs uitgekeerd te krijgen. Erg uniek is dat je deze Wild ook als Scatter kunt draaien om een prijs te winnen. Draai je het boek op 3 willekeurige posities, dan wordt er direct een prijs aan je saldo toegekend. Met het boek als Scatter kun je minimaal 400 munten en maximaal maar liefst 40.000 munten winnen.

Bonusspins

Dat het boek van deze gokkast als symbool een grote rol speelt is natuurlijk wel te verwachten als je kijkt naar de naam van deze gokkast. Het boek is dan ook niet alleen te draaien als Wild of Scatter, maar is ook nog eens de veroorzaker van de free spins. Met 3 boeken kun je bij het spelen van Book of Fortune 10 free spins krijgen. Voordat deze gedraaid zullen worden zal er willekeurig in het boek bepaald worden welk symbool als Expanding symbool gedraaid kan worden.

Het symbool dat wordt aangewezen kan in dat geval als een Scatter worden gedraaid en hoeft dus geen winlijn te volgen. Wanneer je met de 10 free spins gaat spelen is het bij deze slotmachine direct mogelijk 10 nieuwe free spins te winnen met 3 of meer boeken. Je kunt deze direct gebruiken, omdat ze zullen worden opgeteld bij het free spins tegoed dat je op dat moment nog open hebt staan.

Gokken is een vrijwillige optie

In het midden van de knoppen kun je bij Book of Fortune een Gamble knop vinden. Deze kun je voor het spel aanzetten om bij een gewonnen prijs standaard in het gokspel terecht te komen. Je kunt het symbool daarnaast ook pas aanklikken als je een prijs gewonnen hebt en vrijblijvend een gokje wilt wagen. Of je met jouw gok wint is afhankelijk van de keuze die je maakt.

Tijdens het gokspelletje moet jij namelijk voorspellen welke kaart er gedraaid zal worden. Heb je de juiste kleur gekozen, dan wordt er gewonnen. In dit geval zal jouw gewonnen prijs 2x aan je tegoed worden toegevoegd. Daarnaast kun je bij het spelen van de Book of Fortune gokkasten ook je gewonnen prijs met 4x laten vermenigvuldigen. Dit kan door juist te voorspellen welke soort er gedraaid zal worden.

Book of Fortune videoslot Amatic

Plaats een inzet op basis van je eigen budget

Een groot voordeel van Book of Fortune is dat je dit spel kunt spelen met verschillende bedragen. De minimale inzet per draai op alle 10 winlijnen bedraagt namelijk slechts 10 cent, daarnaast kun je bij deze slotmachine maximaal inzetten met 10 euro. Met de symbolen die je in een combinatie kunt draaien zijn uiteraard heel wat prijzen te winnen. Deze zijn allemaal overzichtelijk weergegeven in de bijbehorende prijzentabel van deze videoslot.

Beoordeling Book of Fortune

Wij vinden Book of Fortune een leuk spel, waar heel wat winsten behaald kunnen worden. Naar onze mening had Amatic echter beter voor meerdere extra symbolen kunnen kiezen. Het kan soms namelijk wel verwarrend zijn welke functie het boek op een bepaald moment vervuld. Voor de rest is de video slot eenvoudig te spelen, door het kleine aantal knoppen dat aanwezig is. Hiermee is het spel voor iedereen te begrijpen en kun je als nieuwe of ervaren speler makkelijk dit spel openen.