Beleef avonturen met de Book of Magic-gokkast van EGT

Als je houdt van spannende verhalen, waarin magische objecten en grote schatkisten voorkomen, is Book of Magic de gokkast voor jou. Laat je meevoeren naar een magisch land, ver van hier, waar geheimzinnige spreuken, schatkisten, toverstaven aan de orde van de dag zijn en een knappe prinses gered moet worden uit de klauwen van de slechte tovenaar. Als je het magische boek zelf kunt vinden, levert dat je bovendien enorme bonuspunten op. Lees dus snel wat er in je toekomst ligt in een van de kristallen bollen en beleef een geweldig avontuur met de Book of Magic-gokautomaat van EGT.

Een zoek voor de held van het spel

Book of MagicOp deze gokmachine, die een speelveld heeft van 5 bij 3, vang je een glimp op van de magische wereld waarin jij de held bent die de prinses probeert te redden. De animaties zijn daarin zeker een hoogtepunt: de symbolen doen namelijk allerlei leuke dingen als je een prijs wint.

Het magische boek opent en schrijft felicitaties op zijn eigen pagina’s, terwijl de Scepter van Macht een groene straling afgeeft, en de prachtige prinses je een zoen toe wuift die je hart in je keel zal doen kloppen. Ook de achtergrond is mooi afgewerkt in thema, en zelfs de geluiden zijn helemaal op een passende, magische manier in de gokkast verwerkt. Daardoor zit je helemaal in het verhaal en beleef je het spelen op de Book of Magic nog intensiever.

Magische prijzen te winnen

Alle symbolen zijn goed voor prijzen, van heel redelijk tot gigantisch hoog. De laagste prijzen in het spel win je met de mysterieuze letters en cijfers, die waarschijnlijk deel uitmaken van het spreukenarsenaal van de slechte tovenaar. Pak ze op in de goede hoeveelheden, en je wint tot wel 5.000 munten. Met de Scepter van Macht heb je een groot wapen in handen waarmee je de tovenaar waarschijnlijk wel aankunt: daarmee win je nog eens 5.000 munten. Schatkisten kunnen goed zijn voor wel 8.000 munten. De slechterik zelf, de tovenaar die je probeert te verslaan, kan goed zijn voor wel 15.000 munten, terwijl je als je de prinses redt nog een keer 15.000 munten oppikt.

Speciale bonusspellen en een geweldige jackpot

De twee bonussymbolen in het spel zijn het magische boek waar de gokkast naar vernoemd is, en de kristallen bal, waarin de toekomst te lezen staat. Als je de juiste boodschap kunt ontcijferen, kan dat wel goed zijn voor 200.000 munten.

Drie kristallen bollen geven je ook 15 (hernieuwbare) bonusspins, waarbij alle prijzen worden verdriedubbeld. Het magische boek maakt ook winsten van 200.000 munten mogelijk, maar kan ook andere symbolen op magische wijze vervangen om zo nieuwe combinaties mogelijk te maken die leiden tot allerlei spannende winlijnen. En welke prijs je ook wint – je hebt altijd de kans om ze te verdubbelen met de Gamble-functie. Daarmee heb je vijftig procent kans om je winst te vertweevoudigen, maar zit je er naast, dan verlies je alles.

Book of Magic gokkast

Bepaal zelf je inzet met de Book of Magic

Op magische wijze kun je op de Book of Magic-gokkkast van EGT geheel eigenhandig je inzet bepalen. Daardoor speel je dit magische avontuur precies op de manier die past bij jouw speelstijl. Of je nu het liefst werkt met kleine inzetten per keer, of een hoge kredietwaarde en veel munten per spin, het is allemaal mogelijk. Dankzij het fascinerende thema en het goed uitgewerkte verhaal, dat ondersteund wordt door middel van grappige animaties, een goede soundtrack, prachtige achtergronden en mooie symbolen, beleef je aan de Book of Magic-gokkast uren speelplezier. De hoge prijzen, de vele bonusrondes, wilds, scatters en bonusspelen maken deze gokkast een plezier voor iedereen. Zet je hoogste toverhoed op, pak de magische staf en bevrijd de knappe prinses van de slechte tovenaar – ze zal je zeer dankbaar zijn, en je bankrekening trouwens ook.