Boom Brothers is een videoslot van Netent die gaat over drie broers met baarden die graag delven naar kostbare edelstenen. Boom Brothers ziet er erg mooi uit, met prachtige afbeeldingen en fantastisch geluid. Na het korte intro filmpje kan het echte spel beginnen voor jou en de drie broers. Je speelt Boom Brothers met 20 winlijnen verspreid over 5 rollen.

Deze gokkast heeft munt waarden die variëren van €0,01 tot €1,00. Een totaal van vijf munten per lijn kan worden ingezet, waardoor de maximale inzet een totaal van €100 per spin wordt. Natuurlijk kan je deze slot ook gratis spelen, zoals alle andere NetEnt gokkasten.

Boombrothers

De drie verschillende metallic Boom Brothers gezichten vormen de grootst betalende standaard symbolen. De rode en groene gezichten zijn zeker ook de moeite waard, net als de andere top uitbetalingen. Andere iconen gebruikt voor kleinere uitbetalingen in het spel zijn onder andere een lantaarn, een pikhouweel, een emmer en een helm.

Boom Brothers bonusmateriaal

Het gratis spins pictogram is gemakkelijk te herkennen, want het er staat gewoon Free Spins op geschreven! Als je erin slaagt om drie of meer free spins symbolen te draaien, dan ontgrendel je de gratis spins functie. Tijdens de gratis spins worden alle winsten getrakteerd op een 3x vermenigvuldiger. Het Wild symbool is het Bom symbool, maar voor de zekerheid staat hier ook Wild op.

De Wild symbolen vervangen ieder symbool dat een speler nodig heeft om een winnende combinatie te maken behalve de gratis spin en bonus iconen.

boom brothers

Een stuk van een spoorlijn met het woord “Railtrack” erop geschreven kan je ook mooie geldprijzen bezorgen. Drie stuks van deze track (een bonus symbool) geeft spelers een 2x vermenigvuldiger op de actieve winlijn. Vier stuks bieden je een 3x vermenigvuldiger, en 5 stuks van het spoor geven je 4x Multiplier + de Bonusgame. Tijdens de bonusronde is het doel van de speler om met één van de Boom Brothers je mijnwagentje te verplaatsen. Als je de broers langs 5 stappen kan verplaatsen, dan win je het bonusspel. Dit kan je zomaar 112.500 munten opleveren, en als je speelt met de maximale inzet is dat maar liefst €37.500!

Conclusie

Boom Brothers is een grappige online gokkast met een echt origineel mijnbouw thema. Samen met de extra’s als de spannende Second Chance functie(een optie met 4 manieren om te winnen) verveel je jezelf nooit. Laat je vermaken door de explosieve Boom Brothers en probeer veel edelstenen te vinden die je mooie winsten kunnen geven.