Casinogames waar verschillende sporten een grote rol spelen, zijn al zo oud als je je maar kunt bedenken. Het is dan ook niet verrassend dat het team van Microgaming een bloedstollende gokkast op de markt heeft gebracht. Break Away is een spannende gokkast die geheel in het teken staat van de spannende en ijzingwekkende sport ijshockey. Deze sport is niet voor watjes, aangezien het er nogal eens hard aan toe gaat. Wanneer je het allemaal iets minder fysiek wil maken, maar wel wil genieten van de sfeer van een ijshockeygame, dan is deze Break Away gokkast misschien wel de perfecte oplossing. Gokkasten online spelen is een leuke bezigheid en kan zeer winstgevend zijn.

Gokkast kenmerken

Het speelveld van de Break Away gokkast bestaat uit 5 rollen met elk 3 symbolen. Jouw doel op deze gokkast is om zoveel mogelijk winnende combinaties van matchende symbolen te maken waarbij je gebruik maakt van de 243 manieren om te winnen. Op de rollen vind je symbolen die geheel binnen het thema passen, zoals ijshockeyschaatsen, het ijshockeyveld, hockeysticks, brandende pucks en andere ijshockeyattributen. De verschillende symbolen vertegenwoordigen allemaal hun eigen waarde en zullen in een winnende combinatie een bepaalde prijs opleveren. De exacte waarde van de verschillende symbolen en de winst die je binnenhaalt bij het maken van een winnende combinatie kan je terugvinden in de uitbetalingstabel op de gokkast zelf.

Break Away slot

De Break Away gokkast zit vol animaties en graphics en heeft daarnaast een geregistreerde RTP van 96,42% wat prima is voor een moderne gokkast. Je hebt op deze gokkast de mogelijkheid om de rollen te laten draaien vanaf €0,50 en wanneer je de spanning toch nog wil verhogen, is de inzet per spin te verhogen tot €50. Dit zorgt ervoor dat fans met elk budget de kans krijgen om te scoren. De maximale jackpot die je op deze gokkast kunt winnen komt neer op 125.000 munten en zal vallen op het moment dat je het voor elkaar krijgt om 5 brandende pucks in een enkele spin te draaien.

Bonusfeatures Break Away

Naast de stevige basis die Break Away biedt, zijn er natuurlijk ook nog verschillende bonusfeatures. Ook die kunnen jouw saldo een boost geven als je die weet te activeren. Om te beginnen is er het logo van het spel welke een Wild representeert. Deze kan elk regulier symbool op de rollen vervangen om je zo te helpen winnende combinaties te maken en dus ook prijzen binnen te slepen. Let er hierbij op dat het gaat om het vervangen van reguliere symbolen en dit dus niet geldt voor bonussymbolen. Daarnaast kunnen de Wilds gestapeld op de rollen voorkomen. Hoewel de brandende pucks je de jackpot van 125.000 kunnen opleveren, fungeren deze symbolen ook als Scatters. Bij het draaien van minimaal 3 van deze Scatters wordt de Break Away gratis spins feature geactiveerd.

Tijdens deze gratis spins modus heb je de mogelijkheid om bij het draaien van opeenvolgende winsten vermenigvuldigers te verzamelen. Die kunnen oplopen tot maar liefst x10. Naast de reguliere Wilds en Scatters heeft Microgaming ook nog de Random Smashing Wild feature toegevoegd. Deze bonusfeature kan op ieder willekeurig moment worden geactiveerd. Zowel tijdens als na een spin. Hierbij zullen op de rollen 2, 3 of 4 uitbreidende Wild symbolen worden geplaatst. Deze zullen één of meerdere winnende combinaties opleveren.

Break Away ervaring

Of je nu het sportieve type bent of juist niet? Break Away is een spannende gokkast die met tempo en kansen op prijzen alles in zich heeft. Alles dus wat we van een moderne gokkast verwachten.