Break da Bank is een online gokkast van Microgaming die je speelt op drie rollen met vijf winlijnen. Break da Bank is een echte klassieke gokkast zonder veel poespas. Wel vind je het bekende wild symbool, een multiplier en een maximale jackpot van 60.000 euro. Er zijn veel spelers die helemaal gek zijn op de Break da Bank gokkast om zijn eenvoud.

Het is de trend van de online softwaremakers om steeds gecompliceerdere spellen te maken met enorme bonussen en extra’s. Veel spelers houden hier niet van en spelen liever op de gewone eenvoudige fruitkasten, en de Break da Bank is daar een goed voorbeeld van. Hij is simpel van uiterlijk, en net zo simpel te spelen zonder onnodig afleidende videoclips en bonussen.

Alles over de Break da Bank gokkast

break da bankBreak Da Bank is zoals gezegd een echte klassieke videoslot van Microgaming. Deze versie maakt gebruik van drie rollen en vijf winlijnen en biedt inzetten vanaf 1 euro aan. Dat maakt de Break da bank gokkast tot een mid/high roller videoslot die zeer simpel te spelen is voor iedere speler. Omdat dit een echt gouwe ouwe gokkast is vind je er geen bijzonder thema in terug.

De rollen bevinden zich boven het logo en de uitbetalingen zie je aan de rechterzijde van deze online gokkast. Alle informatie die je nodig hebt is dus op 1 scherm geplaatst, wat altijd handig is want je hebt alles bij de hand op deze manier. Omdat de Break da Bank gokkast slecht drie rollen heeft vind je er ook niet bijzonder veel symbolen terug, en dat houdt het erg overzichtelijk. Er zijn vijf verschillende symbolen: de 1x bar iconen, 2x bar, 3x bar, dollartekens en het Break da Bank logo. Ze betalen uit als je er drie op een rij krijgt.

Gokken en andere opties

Break Da Bank is waarschijnlijk niet geschikt voor kleine spelers omdat de inzetten variëren van € 1 tot € 125. Je kunt hier dus niet met centen of dubbeltjes inzetten. Wil je dat wel, kies dan een van de andere Microgaming gokkasten met een lagere inzet. Voor de mensen die ontspannen willen spelen is er de automatische spins functie aan de linkerkant van de gokkast.

Het Break Da Bank logo is wild en vervangt waar mogelijk een van de vier overgebleven symbolen. De prijs wordt verdubbeld wanneer je een prijs krijgt met een wild symbool, en verviervoudigd als er twee symbolen worden gebruikt. Als er drie wilds in het spel zijn dan wordt het pas echt leuk, want dan win je de jackpot die afhankelijk is van je inzet. Wil je dus flink gokken op een eenvoudige klassieke online videoslot? Dan ben je bij de Break da Bank gokkast aan het goede adres!