Microgaming heeft een slot ontwikkeld met de naam Bridesmaids. Je hebt bij het spel in totaal veertig winlijnen en een mooi rad voor bonusspellen. De naam van deze gokkast verwijst naar de film. Misschien ken je de film wel en dan weet je dat er van alles gaande is met de dames. Bij deze gokkast zal dat ook terugkeren. Je kunt hierbij dankzij de wheelbonus alle kanten op. Iedere keer kun je dus weer rekenen op veel spanning en leuke momenten. Open de slot en vergeet dan vooral je geluid niet aan te zetten want daar geniet je echt nog meer door. Er kan gespeeld worden vanaf €0,40 en met maximaal €60 per draai. Je hebt gratis spins en een pick ’n click bonus. Tijd om snel meer over het spel te weten te komen en dan kun je de gokkasten online spelen en snel mee doen.

Hoe werkt het spel?

Deze gokkast bestaat uit vijf rollen en vier rijen en heeft 40 vaste winlijnen. Je hebt hierbij verschillende premium symbolen en dat zijn de Bridesmaids uit de film; Becca, Rita, Megan, Helen, Annie en Lillian. Ook zijn er nog een paar andere symbolen en dat zijn de schoppen, harten, ruiten en klaver. Gelukkig kun je nu de prijzentabel raadplegen en dan bekijken wat deze symbolen je opleveren. Daar kunnen wij je ook al een beeld van geven want als je Becca, Rita en Megan hebt dan krijg je hetzelfde. Als je deze vijf op een actieve winlijn hebt dan krijg je 5x je totale inzet. Heb je Hellen en Annie? Dan krijg je 7,5x je inzet bij vijf dezelfde symbolen. Als je Lillian hebt dan krijg je bij vijf dezelfde 12,5x je inzet.

Bridesmaids gokkast

Er is echter nog een Wild symbool, Bridesmaids. Deze kan alle andere symbolen op de rollen vervangen alleen de scatter niet. Je kunt een wild logo herkennen, dit is een stacked wild en zorgt voor mooie uitbetalingen. Als je vijf wilds op de winlijn hebt dan krijg je 15x je inzet. Dit is nog eens de moeite waard en nu maar hopen dat jij het voor elkaar krijgt om dit te realiseren. Het uitkeringspercentage bij dit spel is al erg hoog te noemen namelijk 96,71%. Je kunt hierdoor dus in korte tijd mooie prijzen winnen en wie weet hoe vaak je dat voor elkaar krijgt. Als je wil kun je eerst gratis een gokje wagen om er achter te komen hoeveel geluk je hebt. Je ziet ook welke symbolen je nodig hebt om een hoge winst te krijgen.

De bonusrondes

Er zijn verschillende bonusronden die je hier tegen kunt komen en dan kom je uit bij de cupake, dit is een scatter symbool. Als je er drie of meer hebt kun je mooie prijzen winnen. Er zijn vier interactieve features die hierbij aan bod kunnen komen. Bij de Friendship kun je tien free spins verdienen, bij de flying high kun je 10 free spins verdienen en dan zijn er rollende rijen en Growing Wilds aanwezig. Dan heb je nog boutique en daarbij moet je foto’s met elkaar matchen. Als je de foto’s omdraait dan kunnen er kleine en grotere bedragen aan je uit worden gekeerd. Als je twee random bridesmaids hebt dan kun je ook multipliers verdienen. Dan heb je als laatste nog Magic Moments. Je ziet hierbij een aantal fragmenten uit de film en ieder fragment bevat een eigen prijs. Daarbij kun je tussen de een en de tien magic moments kiezen.