Lekker simpel, lekker gokken

Burning hot is een lekker eenvoudige gokkast. De symbolen zijn de alom bekende symbolen van een fruit automaat. Meloenen, kersjes, druiven, citroenen, belletjes, 7’s en meer. Iedereen kent ze en deze kast heeft ze. Je weet dus wat je bij Burning Hot kan verwachten. Een spel voor liefhebbers van gokkasten, zoals ze in de hoek van de kroeg staan.

Wil jij wel eens een gokje wagen op zo’n fruitautomaat, dan is het misschien een goed idee om Burning Hot eens te proberen. Het is een eenvoudige kast die prettig speelt. Voor zij die liever uitgebreide animaties, geluidseffecten en instellingsmogelijkheden hebben is Burning Hot niet de beste keuze. De kast heeft 11 verschillende kaarten. Daarbij zit een Expanding Wild kaart en wel 2 Scatter kaarten.

Winlijnen en inzet

Bij Burning Hot kun je het aantal winlijnen niet zelf bepalen. Voor velen maakt dat geen verschil. Bij Burning Hot is het aantal winlijnen vast gezet op 5. Daar hoef je je verder dus niet mee bezig te houden. De inzet kun je natuurlijk wel zelf bepalen bij deze videoslot.

Iedere ronde kun je wel een andere inzet kiezen. Maar dat doe je eenvoudig door op het nummer te klikken, dat jij wilt inzetten. Je hebt bij dit spel de keuze tussen 5, 10, 25, 50 en 100 credits inzet. Dat is aan de lage kant. Vooral voor mensen die niet teveel in willen zetten en voor niet zo ervaren spelers is dit dus een ideale kast. Voor dat publiek een groot voordeel van Burning Hot.

burning hot

Gamble voor meer winst

Iedere winst kunt je verdubbelen door op Gamble te klikken. Je kan daarmee tot een paar keer toe je winst verdubbelen, wat een erg leuke functie is. Je moet daarvoor de kleur van een kaart raden. Is hij zwart of rood? Als je geluk heb verdubbel je je winst een paar keer achter elkaar. Je kunt na iedere Gamble ronde ook verder gaan met het normale spel. Verder zit er een limiet aan hoe vaak je Gamble kunt doen per spelronde. Als je een kaart verkeerd raad in de Gamble ronde, dan houd het meteen op, want dan ben je al je winst van deze ronde kwijt. Dat is een leuke manier van gokken. Ook lekker simpel en dat is juist de charme van dit spel.

Animaties en geluidseffecten

De geluidseffecten en animaties van Burning Hot zijn erg eenvoudig. Je hoeft hier geen grafisch hoogstandje te verwachten. Heb jij daar vrede mee of vind je dat juist een voordeel, dan is Burning Hot een leuke videoslot voor jou. Ben je daar juist wel naar op zoek dan moet je even ergens anders kijken. Er zitten wel wat geluidseffecten en animaties in deze videoslot, maar het is allemaal tot het minimale beperkt.

Geen opsmuk

Deze gokkast is wederom een voorbeeld van een eenvoudige kast, die toch erg lekker speelt. In dit spel heb je geen last van lijnen kiezen of andere dingen afleiding. Je kunt gewoon lekker aan de automaat draaien en een beetje gokken. Daar gaat het uiteindelijk om bij gokkasten en dat is precies wat Burning Hot goed doet voor een publiek dat niet teveel wilt inzetten. Minimale opsmuk met maximaal plezier.

Als dat is wat je wilt, dan is Burning hot een prachtige kast voor jou en zeker het proberen waard. Geef deze videoslot eens een kans en je zult merken dat er niet veel nodig is voor een leuke videoslot. Kortom, vooral de beginnende speler en de speler die niet te veel in wil zetten per ronde moet bij Burning Hot zijn. Voor hen is het een ideale kast, die leuk speelt. Dat gaat helemaal op wanneer je van een eenvoudige kast houdt.