California GoldDirect als je de naam van deze videoslot ziet zal je weten dat je door het spel meegenomen wordt naar California op zoek naar het echte goud. Het prachtige landschap en alles op de achtergrond hebben te maken met deze zoektocht. Als je California Gold gaat spelen zal je de beschikking krijgen over 5 rollen, waarbij je per rol 3 symbolen aan zal treffen.

Geld kan gewonnen worden als je speelt vanaf een eigen account. Je doel hierbij zal zijn om iedere draai meerdere symbolen van een gelijke soort weer te geven. In een combinatie kunnen deze namelijk een prijs opleveren als deze gedraaid worden vanaf rol 1 en er vanaf dat punt een winlijn aaneengesloten gevolgd wordt. Winnen kan bij California Gold niet alleen met reguliere symbolen. Er zijn namelijk ook verschillende specials aanwezig, waardoor het winnen van een prijs op zijn zachtst gezegd makkelijker gemaakt zal worden.

Mad Miner Wild bij de California Gold

De Wild van California Gold wordt gevormd door de knotsgekke mijnwerker. Deze kan als symbool gedraaid worden op de middelste drie rollen en vanaf daar alle symbolen vervangen, behalve de Scatter. Als je een Wild draait zal je bij California Gold direct een hogere kansen hebben op winst. Een combinatie van reguliere symbolen kan namelijk gecompleteerd worden, maar ook verlengd worden voor het winnen van hogere prijzen. Dat de Wild symbolen alleen op de rollen 2, 3 en 4 gedraaid kunnen worden betekend uiteraard direct dat je geen eigen winsten zal kunnen vormen met deze symbolen en je deze dus alleen zal kunnen gebruiken als vervanger.

Bonusspel Mad Miner

Om het Mad Miner bonusspel van California Gold te kunnen starten zal je op rol 2, 3 en 4 een Wild symbool moeten zien te draaien. Bij deze bonus moet je een gang naar een mijn selecteren, waarbij je richting het winnen van een bonusprijs kunt gaan. Iedere keer dat de mijner zijn taak uitvoert zal er een gewicht aan goud gevonden worden. Het totale gewicht van het goud dat in de mijn naar bovengehaald is zal uiteraard bepalen welke prijs er daadwerkelijk uitgekeerd zal worden.

Goudklomp symbool is Scatter

Zodra je bij California Gold de goudklomp op de rollen hebt weten te draaien is het Scatter symbool gevonden. Met de Scatter zal je een vermenigvuldiging van je inzet kunnen winnen zonder daarvoor een winlijn van links naar rechts te volgen. Als je minimaal 2 Scatter symbolen draait kun je tot een maximum van 100 keer je inzet als prijs uitgekeerd krijgen bij California Gold.

California Gold videoslot

De Scatter van deze gok automaat zal niet alleen beschikbaar zijn voor het winnen van een prijs, maar wordt ook gebruikt om free games te ontvangen. Als je minimaal 3 Scatters op de rollen gedraaid hebt ontvang je direct 10 van deze free games. De rollen kunnen hiermee gratis gedraaid worden, waarbij je geen geld in zal moeten zetten. Bij het draaien van de free games kun je uiteraard ook alle symbolen gebruiken voor het winnen van een prijs. De combinaties die geld opleveren zullen daarbij bovendien altijd verdrievoudigt uitgekeerd worden.

Spelen op maximaal 20 winlijnen

Bijzonder bij California Gold is dat je zelf kunt bepalen of je wel of niet alle maximaal 20 winlijnen wilt gebruiken. Daarbij heb je bovendien ook nog een keuze uit waardes van 1 cent tot en met 2 euro per munt. Zodra je bij deze California Gold videoslot voor geld een inzet gaat plaatsen zal dit betekenen dat je minimaal 20 cent per draai in zal moeten zetten. Meer geld spelen mag natuurlijk ook. De maximale inzet die geplaatst kan worden komt namelijk uit op 40 euro per speelronde. Wil jij online gratis California Gold voor je plezier spelen of om te oefenen? In dat geval zal je zonder account direct aan de slag kunnen gaan om te zien hoe de spelregels van deze slot uitgevoerd moeten worden.

Beoordeling California Gold videoslot

Na het spelen van California Gold vinden wij dat NextGen Gaming met vlag en wimpel geslaagd is. Alles dat je nodig hebt om op deze videoslot geld te kunnen winnen is namelijk aanwezig. Dit gaat natuurlijk niet alleen om de elementen rondom het thema, maar ook het uitbetaalschema is een fijne toevoeging die je niet mag missen. Al met al kun je met ieder budget bij California Gold waardoor dit spel zeer toegankelijk is gemaakt.