California Sunset is één van de meest bekende Fruitkings automaten die je online kunt in de online casino’s. Het is een classic die bij de meeste gokkers wel een licht doen laten branden, want deze gokkast stond vrijwel in alle gokhallen. Fruitkings heeft deze gokkast nagebouwd en zijn eigen draai er aan gegeven en uiteraard een andere naam gegeven.

Inzetten tot 32 credits per draai!

Dit videoslot heeft alleen een bovenspel waar je op in kunt zetten op inzet 1 tot inzet 32. Vooral op inzet 32 zijn de prijzen erg hoog. Alle prijzen vallen kriskras en dat geldt ook op inzet 1. Echter zullen de prijzen dan niet zo heel hoog zijn.

Als extraatje heeft de California Sunset nog een extra rol naast de 5e rol, als je 5 van de logo’s verzamelt die op deze rol staan ontvang je een mysterie prijs die zeker de moeite zal zijn. Deze gokkast heeft dus voor iedereen wel wat te bieden en daarom sowieso eens leuk om dit videoslot uit te proberen.

Alleen bovenspel

In tegenstelling tot de andere Fruitkings gokkasten heeft dit videoslot geen basisspel, maar alleen een bovenspel met 5 rollen. Het is mogelijk om van 1 tot en met 32 credits in te zetten en alle combinaties zijn kriskras mogelijk.

California Sunset

Bij de inzet van 32 credits zijn de prijzen die je kan winnen enorm, tot aan 1500 credits! ook is het mogelijk je prijs te verdubbelen met een kop of munt spel. Naast de 5 normale rollen zit nog een 6e rol met logo’s van de gokkast als symbool. Wanneer je 5 logo’s verzameld hebt krijg je een mysterie prijs.

Kris Kras

Alle vijf rollen van dit videoslot zijn er klaar voor. Je kunt het hele spel kriskras spelen en je speelt zowel in het basis als het topspel van deze gokkasten topper op dezelfde rollen. Je kunt hiermee CS symbolen voor het Matrix spel sparen. Die kun je sparen met een inzet van 1 credit. De gewonnen credits van het Matrix spel speel je nog een keer in het kop/munt spel om de winst nog hoger te laten worden

Fruitkings is een andere grote kwaliteit gokkasten uit de Nederlandse online gokkasten series. Deze serie bevat veel kwaliteit en zekerheid bij het spelen. Daarnaast is er het ook een mogelijkheid om veel en in overzicht te spelen. Het aanroepen van meer dan 3 rollen is ook mogelijk bij deze gokkasten, er is veel mogelijk en er zijn veel opties bij deze Fruitkings gokkasten.