captain america the first avenger videoslotAls we het over de Marvel spellen hebben van Playtech is er uiteraard een spel dat zeker niet mag ontbreken. Captain America: The First Avenger hoort zonder twijfel thuis in het rijtje met The Hulk, Thor en Iron Man en is dan ook een van populairdere spellen op het internet.

In dit spel draait het vooral om een specifieke bonusgame maar ook met het basisspel valt er al leuk geld te verdienen. De minimale inzet is 1 cent maar dan speel je ook maar met een winlijn terwijl de maximale aantal lijnen 20 is en dat is ook het aantal waarmee je de prijzen kunt pakken.

In het basisspel speel je met vijf rollen naast elkaar en is het eigenlijk zoeken naar zo veel mogelijk wilds. Er is een optie tot autoplay zodat je jezelf een beetje rust kunt geven en er is ook een functie voor een max bet. Je kunt niet gokken met de prijzen die je wint.

Captain America: The First Avenger tegen Red Skull

Er zijn in dit spel twee verschillende soorten wilds en daarmee onderscheidt dit spel zich eigenlijk van de meeste andere spellen. Aan de ene kant heb je Captain America als wild en aan de andere kant de Red Skull. De wilds dienen als vervanger voor ieder symbool en wanneer je een combinatie met beide soort wilds maakt, verdubbel je de winst die je op dat moment pakt.

Het echte spannende komt echter pas voor wanneer je Captain America op rol 1 hebt, de free games op rol 3 en Red Skull op rol 5. Je verplaatst dan naar een minigame. Je krijgt om te starten 4 free spins, dus dat is al lekker meegenomen. Vervolgens krijg je een veld van 9 vakjes voor je te zien en daar mag je er drie van uitzoeken.

Alle vakjes zijn nog dicht maar onthullen wanneer aangeklikt een bonus voor je free spins. Zo kun je bijvoorbeeld nog meer free spins krijgen (maximaal 16) maar kun je ook een vermenigvuldiger te pakken krijgen zodat je spins meer waard zijn als je iets wint. Maar waar je eigenlijk voor moet gaan zijn de Super Spins. Wanneer je die te pakken krijgt beschik je over een Hero Super Spin en een Villain Super Spin. Deze worden geactiveerd wanneer je free spins op zijn en de twee vijanden verspreiden zich dan over de rollen.

Dit is echt dé manier om heel veel geld te verdienen met dit spel. Naast al deze leuke features is er ook nog de progressieve jackpot die random wordt geactiveerd. Hoe meer je inzet per draai, hoe groter de kans is dat je de jackpot wint.

captain america the first avenger playtech

Alles leunt op de bonusfeature bij Captain America: The First Avenger

Dit spel is weer een regelrechte klassieker uit de Marvel selectie van Playtech. Niet voor niets worden de Marvel kasten het meeste gespeeld van alle kasten, op een uitzondering daar gelaten. Het mooiste aan deze Marvel slots blijft dan ook de gezamenlijke progressieve jackpot waarin zo ontzettend veel geld valt te verdienen dat je het bijna wel een keer moet spelen voordat je er voorbij scrollt. Het leuke aan dit specifieke spel is toch echt de speciale feature waarin Captain America en Red Skull het tegen elkaar opnemen.

Wanneer je dan een van de Super Spins weet te veroveren en je hebt ook nog een vermenigvuldiger krijg je van ons bij deze de garantie dat je heel veel geld gaat winnen met je allerlaatste free spin. Verder is het jammer dat weinig bijzonders in het basisspel gebeurt. Je speelt, mede door slechts 20 winstlijnen, soms wel tien beurten achter elkaar zonder dat je ook maar een klein prijsje pakt.