Cash & Camels; het midden oosten op je gokmachine

Bij het horen van de woorden Cash & Camels denk jij waarschijnlijk gelijk aan het midden oosten. Je ziet een rijke oliesjeik voor je, en dat is ook gelijk waar dit spel om draait. Stakelogic ontwikkelde dit spel waarbij alles draait om de arabische wereld met paleizen en kamelen. Het spel Cash & Camels is een variant op het bekende video slot spel. In deze variant wordt een speelomgeving gecreëerd waarin jij je waant tussen de kamelen in de woestijn. Dit midden oosterse speleffect komt ook nogmaals terug in de geluiden die te horen zijn wanneer je de rollen van dit spel laat spinnen.

De uitvoering is, zoals je die van Stakelogic mag verwachten, perfect afgewerkt en zodanig ontwikkeld dat jij met veel plezier dit spel blijft spelen. Voor Cash & Camels hoef je gelukkig niet heel veel verstand van videoslot automaten te hebben; het is voor iedereen, ongeacht of je nou veel of weinig ervaring hebt met dit soort gokkasten, mogelijk om een gokje te wagen. Het is een spel dat weinig uitleg vereist; alles in dit spel wijst voor zich.

Het spel bij Cash & Camels

Cash & CamelsWanneer je gaat spelen bij Cash & Camels is het wel handig dat je iets weet van de spel uitvoering. Je speelt het spel met in totaal 5 rollen, waarbij op iedere rol 3 symbolen aanwezig zijn. Je hebt dus per spin de beschikking over 15 symbolen om de winlijnen van Cash & Camels – tien in totaal – te vullen. Je spreekt bij Cash & Camels pas van een winlijn wanneer jij in een combinatie meerdere soortgelijke symbolen weet te verzamelen. Een combinatie van gelijke symbolen zal je altijd moeten vormen vanaf rol één. Daarna zal je meerdere aaneengesloten rollen moeten laten volgen voordat de gokkast tot een uitbetaling aan jou kan overgaan. Je kan de prijzentabel van het spel Cash and Camels inzien om te bekijken welke prijzen jij kunt winnen bij dit spel, en wat de extra functies van het spel zijn die jij kan gebruiken om de prijzenpot binnen te halen.

Het wild symbool

Stakelogic heeft een spelelement toegevoegd aan het spel Cash and camels wat het extra interessant maakt om te spelen, ze maken hier bij hun gokkasten vaker gebruik van; het Wild symbool. Een Wild symbool is een symbool wat op je rol zal verschijnen onder het spinnen wat in staat is om andere symbolen te vervangen waardoor jij alsnog een combinatie zal kunnen afmaken.

In dit geval is de Wild een mooi vormgegeven schorpioen op een blauwe diamant. Met dit symbool zal jij verzekerd zijn dat je veel meer winst kan maken binnen het spel Cash and Camels. Je zal met dit symbool je winst ook nog langer kunnen maken, en dus zal je wanneer je het geluk hebt dat je deze Wild op je rollen spint je winsten langer maken, en dus ook een hogere prijs genereren. Het Wild symbool is een symbool wat je absoluut niet over het hoofd kan zien; het vervult een spilfunctie in dit spel om op winst uit te komen wanneer je dit spel speelt.

Je inzet bepalen

Het is bij het spel Cash and Camels redelijk gemakkelijk om je winst te bepalen. Je zal in eerste instantie links onderaan aan een tweetal wielen moeten draaien. Het eerste wiel is om het aantal munten te bepalen wat jij per keer wil inzetten tijdens jouw spins. Bij het wiel wat zich daarnaast bevindt stel jij de waarde van de munten in die jij inzet tijdens het spel Cash and Camels.

Dit inzetten en waardes bepalen kan je voor iedere spin apart instellen. Je kan er echter ook voor kiezen om jouw laatst gekozen waardes automatisch te laten herhalen wanneer jij gewoon lekker door wil spelen zonder steeds de gokkast in te moeten stellen. In dat geval klik je op de functie ‘auto bet’. Op die manier zet de gokautomaat steeds automatisch voor jou in. Wanneer je echt klaar bent voor spanning en sensatie, of wanneer je gewoon heel zeker bent van je zaak kan je kiezen voor de functie ‘max bet’. In dat geval zal de gokkast het maximale bedrag inzetten wat op dat moment mogelijk is.

Cash & Camels gokkast

Het midden oosten in je huiskamer

Het nieuwe spel Cash and camels kan je in je eigen huiskamer gaan spelen. Het is namelijk door Stakelogic ontworpen voor thuisgebruik. Jij kan hierdoor een gokje wagen in een online casino. Op deze manier speel je het spannende spel Cash & Camels van achter je computer of laptop. Het spel is door Stakelogic ook beschikbaar gemaakt voor de app store van Apple. Daarnaast is het spel verkrijgbaar in de Android Market, en bij de Google Play store. Zo kan jij altijd, en overal, genieten van een spannend gokspel met een midden oosters tintje. Jouw ultieme kans om van achter je computer of mobieltje op een spannende manier een leuk bedragje bij te verdienen.