Stap in de fantasy wereld als kastelenbouwer

Het spel Castle Builder neemt jou mee in een fantasy wereld, waar koninkrijken wachten op jouw hulp; er moeten kastelen worden gebouwd om het koninkrijk te regeren, en dat is waar jouw architectonische talent van pas komt. Jij moet de onderdelen van de diverse kastelen verzamelen tijdens een spannende slotgame in fantasy stijl. Tijdens dit avontuurlijke spel ontdek je nieuwe werelden en nieuwe koninkrijken; je ontmoet dappere ridders die allen maar één doel hebben; strijden om de hand van de prachtige prinses.

castle builderDe koning zelf zal jou belonen voor je bouwkunsten; een rijkelijke beloning ligt voor je wanneer het jou lukt alle kastelen te bouwen, en daarnaast wacht jou de oneindige roem. Jij voorziet in kastelen, en net wanneer je denkt dat je een indrukwekkend bouwwerk voor je koning hebt afgeleverd komt het volgende kasteel eraan. Dat volgende kasteel zal bestaan uit nog meer onderdelen dan het vorige, want ook een koning heeft zo zijn wensen natuurlijk. Het spreekt voor zich dat je behoorlijk wat werk zal moeten verrichten voordat de koning jou zal belonen.

Op het moment dat een kasteel klaar is zal er een prinses in gaan wonen die ook een man moet kiezen. Jij helpt de prinses met haar partnerkeuze. Het is aan jou om een wijs besluit te nemen, want de ridder die met de prinses zal trouwen brengt zijn eigen fortuin met zich mee. Dit fortuin wordt echter pas aangeleverd na de trouwerij. Pas dan merk je of je te maken had met een armoedzaaier, dus een ridder met een laag fortuin, een middelmatig gefortuneerde ridder of een rijke ridder. Hoe rijk de gegadigden zijn bepaal je zelf; een groot pompeus kasteel trekt nou eenmaal zeer gefortuneerde ridders aan.

Het uiterlijk van het spel Castle Builder

In de online gokkast Castle Builder draait alles dus om kastelen bouwen. Je stapt regelrecht in een fantasy wereld. Het geluk van de koning en de prinsessen ligt in jouw handen; jij bepaalt welke huwelijkspartners zich zullen aandienen voor de prinses, en dat is van het grootste belang aangezien de koning zich graag rijkdom verzamelt, maar jou daar ook van laat meegenieten. Dit spel speel je op 5 wielen met ieder 3 rollen. In totaal speel je dit spel met 15 winlijnen.

castle builder gokkastDe symbolen die in dit spel worden gebruikt zijn redelijk standaard voor Rabcat: de symbolen 10 tot en met Koning komen voor op de wielen; het is aan jou om winrijen te maken. Je moet de onderdelen van ieder kasteel bij elkaar zoeken om verder te komen in het spel. Het spel Castle Builder maakt geen gebruik van Wilds, en ook geen gebruik van Scatters. Je moet het dus puur spelen op tactiek. Wat dit spel zo interessant maakt is de gelegenheid om na een keer spelen weer terug te keren en door te gaan op het niveau waar je gebleven was. Zo hoef je niet iedere keer wanneer je het spel gaat spelen van voren af aan te beginnen.

Jouw winstkansen bij Castle builder

Bij het spel Castle Builder heb je zelf in de hand hoe hoog jouw winst is. De koning beloont jou per kasteel wat je af hebt, en ook de huwelijkspartner voor de prinses kies je zelf uit. Met die huwelijkspartner komt een bepaald bedrag mee. Het komt er dus op neer dat je tactisch speelt en goed blijft nadenken bij het spelen van dit spel. Heb je alle koninkrijken voorzien van kastelen, dan volgt er de eindeloze speelronde. Hierin kan jij bonussen verzamelen die jouw winstkansen verhogen. Het motto van Rabcat is niet voor niets “We love to see you win”.