Cat in Vegas playtechCat in Vegas is een van de nieuwste spellen van Playtech die inspeelt op de vraag van spelers om een spel te ontwikkelen met lekker veel bonussen en speciale feature games. Cat in Vegas is dan ook geen spel dat je op je gemak kan spelen. Er gebeurt bijna constant wel iets in dit spel waardoor het uitdagend blijft wanneer je een langere periode achter elkaar speelt. Wanneer het je alsnog te langzaam gaat is er zelfs nog een turbo knop waarmee alles nog sneller gaat en het bijna al helemaal niet meer te volgen is.

De sfeer van dit spel is geinig. Het draait natuurlijk allemaal om een kat die, zoals de titel al wel een beetje verraadt, het casino in Vegas induikt. De kat is veel terug te zien in de symbolen en die symbolen waar de kat in te zien zijn, zijn vaak ook meer waard dan de andere.

Toch zijn het juist niet de katten waar je op moet letten wanneer je het grote geld wilt winnen. De graphics zijn niet zo heel bijzonder, totdat je in de bonus games komt. Je kunt inzetten vanaf 1 eurocent tot en met 2000 euro dus pas op dat je niet te weinig maar zeker ook niet te veel inzet. Je speelt maximaal met 25 lijnen.

Het rad van fortuin bij Cat in Vegas

Het leuke aan dit spel is dus dat er constant van alles gebeurt, zonder dat je het soms door hebt. Het beste voorbeeld daar van is zonder twijfel het rad van fortuin. Wanneer dat symbool, waar dan ook, verschijnt, mag je aan een rad draaien met een aantal cijfers er op. De cijfers varieren van 1 tot 5 en zitten er meerdere keren op. Het doel van het rad is dat je draait, en een zo hoog mogelijk cijfer draait.

Dat is namelijk het aantal waarmee jouw standaard inzet wordt vermenigvuldigd. Als je dus 1 euro inzet en je draait de 5, verdien je zo 5 euro. Je mag aan het rad blijven draaien zo lang je op een cijfer uitkomt. De cijfers verdwijnen wanneer ze zijn gedraaid dus de kans is steeds groter dat je op een leeg vak uitkomt en dat deze bonusgame voorbij is.

Cat in Vegas online gokkast

Gokkasten en free spins

Bij dit spel moet je heel goed opletten welk symbool je op welke rol krijgt. Met het King Show symbool op rol 2, 4 en 5 krijg je namelijk free spins die je heel veel geld op kunnen leveren. Onze favoriete bonusgame is echter de gokkast bonus. Zorg dat je de gokkast op rol 1, 3 en 5 krijgt en je mag gaan spelen op een andere gokkast. Je kunt kiezen uit vier verschillende gokkasten zonder dat je van te voren weet welke je het meeste geld gaat opleveren, dit is dus een pure gok.

Al het geld dat je daar op verdient neem je daarna weer mooi mee. Naast al deze mooie en leuke bonussen is er ook nog eens een progressieve jackpot bij dit spel inbegrepen waarmee je echt een hele grote klapper kunt maken. Voor deze progressieve jackpot geldt, hoe hoger je inzet, hoe meer kans je hebt om de jackpot uiteindelijk een keer te winnen.

Gebeurt genoeg bij Cat in Vegas

Cat in Vegas is een van de spellen die je moet gaan spelen wanneer je zin hebt om flink geconcentreerd te spelen. Je kunt niet even rustig achterover zitten of je hebt alweer ergens een bonus of een mooi bedrag te pakken. Het lastige in dit spel is echter dat het verschil tussen de minimale inzet en de maximale inzet zo ontzettend groot is dat je geen idee hebt wat nu het meest rendabel is om mee te spelen. Natuurlijk is dit ook voor iedereen anders en heeft dat er ook mee te maken met hoeveel geld je te besteden hebt.