Gokken met grote katten

Het thema van Cats Royal is natuurlijk katten en dan wel de grote katten. Leeuwen, panters, tijgers en meer grote katten bepalen het uiterlijk van Cats Royal. Als jij een liefhebber bent van deze beesten, dan zal Royal Cats voor jou een hele leuke gokkast zijn. Verder is het een hele normale kast met alle bekende eigenschappen. Naast de afbeeldingen van grote katten wordt het uiterlijk bepaald door de achtergrond, die doet denken aan een Afrikaanse steppe. Ga jij op jacht naar mooie winsten?

Cats Royal

Cats RoyalDe videoslot Cats Royal heeft 5 rollen en er zijn in totaal 20 winlijnen. Verder bestaat het spel uit 11 verschillende kaarten. Daaronder bevinden zich een Wild kaart, een Wild Multiplier kaart en een Scatter kaart. Zoals normaal worden de winsten van links naar rechts uitbetaald, behalve bij de Scatter. Hoeveel een winnende combinatie oplevert is uiteraard afhankelijk van de inzet. De Wild Multiply kan je totale winst tot wel 20 keer verhogen. Ook dat is dus een interessante kaart in deze gokkast.

Extra gokken

Ook kun je natuurlijk bij Cats Royal gebruik maken van de Gamble functie. Je kunt daarmee je winst een aantal keer verdubbelen. Je loopt wel het risico om je winst helemaal te verliezen. Je moet van een kaart die je niet kunt zien raden of deze rood of zwart is. Raad je het goed dan verdubbeld de winst. Raad je het verkeerd dan verlies je je winst. Deze Gamble functie kan ervoor zorgen dat je mooie winsten boekt. Of beter gezegd extra mooie winsten boekt. Het kan je echter ook iedere keer je winst kosten. Of jij dit risico wilt lopen moet je zelf bepalen. Je kunt bijvoorbeeld bij een mooie winst er ook voor kiezen niet op Gamble te klikken en gewoon je winst op de balans te laten zetten.

Gratis speelbeurten

Een leuk onderdeel van Cats Royal is het verdienen van gratis speelbeurten. Wanneer je een combinatie hebt van 3 Scatters krijg je de mogelijkheid om 10 keer een gratis spel te spelen. Tijdens deze gratis spelbeurten is er ook sprake van een toenemende Multiplier. Je kunt hier dus mooi wat winst boeken, zonder dat je ervoor hoeft in te zetten. De gratis beurten zullen automatisch gespeeld worden.

Je hoeft dus niet zelf op een knop te drukken om een spelronde te starten. Als je opnieuw 3 Scatters in een combinatie treft, dan krijg je weer 10 nieuwe gratis spelen. Het maximum gratis speelronden is 20 in een keer. Je kunt dus ook een Multiplier van 20 keer bereiken. Daarmee kan je een mooie winst binnen halen. Tot slot kun je zelfs deze winst uit de gratis speelronden ook nog inzetten bij Gamble.

Cats Royal gokkast

Jackpot bonus spel

Ook met Cats Royal maak je kans op deelname aan het Jackpot Cards Bonus spel. Dat is natuurlijk een mooie toegevoegde waarde. In dit bonus spel zijn er meerdere levels, waarbij ieder level zijn eigen kaart heeft.

Conlusie

Cats Royal zal liefhebbers van gokkasten zeker aanspreken. De kans om gratis spelen te krijgen is een voordeel van deze videoslot. Ook de Wild Multiplier is een mooie toevoeging, die je winst flink kan verhogen tot wel 20 keer. Daarnaast is het thema natuurlijk voor liefhebbers daarvan een reden om deze kast boven anderen te prefereren. Verder zijn de meeste dingen aan deze kast, zoals je gewend bent van een videoslot. De winlijnen die je zelf kan kiezen, de inzet waarvan je zelf kunt bepalen hoe hoog die moet zijn en de bijzondere kaarten zullen voor de ervaren speler bekend zijn. Als dit de dingen zijn die jij zoekt in een gokkast, dan is Cats Royal het proberen waard.