Cherry BlossomsHet mooie weer is begonnen en dat is te zien ook. Bij deze Cherry Blossoms videoslot van NextGen staan de bomen namelijk alweer volop in bloei. Als je deze game opent zal je om te spelen 5 rollen hebben en zijn er per rol altijd 3 symbolen te gebruiken voor het vormen van een winnende combinatie.

Alle symbolen die op de rollen bij dit spel gedraaid kunnen worden zullen beschikbaar zijn voor het behalen van een winst. Om dit te bewerkstelligen zal je zoveel mogelijk symbolen van slechts één soort moeten zien te draaien en moeten deze van links naar rechts op de rollen gedraaid worden. Om een prijs binnen te kunnen halen wordt er bij Cherry Blossoms gebruik gemaakt van een totaal van 20 winlijnen. Dit zijn geen vaste winlijnen, dus je zou deze naar wens eventueel anders in kunnen stellen. De prijzen die op een winlijn uitgekeerd kunnen worden zijn zeer makkelijk terug te vinden in het uitbetaalschema. Deze kan bij Cherry Blossoms geopend worden door op de info button van het spel te klikken.

Geisha Wild op de Cherry Blossems

De Oosterse Geisha die je op de rollen van Cherry Blossoms kunt laten verschijnen is beschikbaar als een Wild symbool en kan gebruikt worden voor het vormen van een eigen combinatie. Als regulier symbool zal je hiervoor een prijs krijgen als er minimaal 2 Geishas van links naar rechts op de rollen komen te staan. Als je een combinatie van soortgelijke symbolen hebt met daartussen een Wild zal je direct een prijs ontvangen.

Zo kan het goed zijn dat je een prijs krijgt die anders niet gewonnen zou zijn geworden. Ook het verlengen van een combinatie is bij Cherry Blossoms bovendien een mogelijkheid. Bijzonder is dat alle combinaties die door middel van een Wild symbool tot stand komen ook nog eens een hogere uitbetaling zullen genereren. Prijzen die je met de Wild wint worden bij deze gokkast namelijk altijd verdubbeld uitgekeerd.

Scatter bloemen

Tussen alle symbolen die op de rollen van Cherry Blossoms gedraaid kunnen worden is er ook een bloem aanwezig. Deze kun je gebruiken als Scatter, die prijzen op een bijzondere manier tot stand kan laten komen. Als je minimaal 2 van deze bloemen op de rollen laat verschijnen zal je al een vermenigvuldiging van je inzet krijgen. Daarvoor hoef je geen winlijn te vormen, maar mogen de Scatters geheel willekeurig gedraaid worden. De maximale vermenigvuldiging die met de bloemen als Scatter gewonnen kan worden zal uitkomen op maar liefst 200 keer de geplaatste inzet bij Cherry Blossoms.

Free games met 3 keer prijzen

Een extra functie die bij Cherry Blossoms voor de Scatter symbolen aanwezig is, is dat zij ook free games kunnen activeren. Als je 3 scatter symbolen krijgt zal je bij Cherry Blossoms dan ook direct 15 free games ontvangen. Bij 4 Scatter symbolen krijg je er meer en zijn dit 20 free games, maar het maximale aantal van maar liefst 25 free games ontvang je als er op iedere rol een Scatter gedraaid wordt.

Tijdens het spelen van de free games kun je met een combinatie van nieuwe Scatter symbolen ook weer extra free games winnen. Bovendien zullen alle reguliere prijzen die gewonnen worden keer 3 uitgekeerd worden en krijg je prijzen met de Geisha Wild keer 6 aan je tegoed toegevoegd. Prijzen worden bepaald met je laatste inzet als uitgangspunt, maar wel zonder dat je daarvoor een geldinzet zal moeten plaatsen.

Cherry Blossom slot

Mogelijkheden om een inzet te plaatsen

Bij het testen van deze Cherry Blossoms videoslot hebben wij uiteraard ook gekeken naar de mogelijkheden die je hebt om een inzet te plaatsen. Je hebt dan ook maximaal 20 winlijnen beschikbaar om op te spelen, waarbij je per winlijn munten kunt spelen van 1 cent tot en met 2 euro. Bij het gebruik van alle winlijnen zal je minimaal 20 cent per draai in moeten zetten en kan er maximaal gespeeld worden met 40 euro. Ook gratis spelen is een optie, waarbij je 1000 euro virtueel speelgeld uiteraard geheel risicovrij zal kunnen gebruiken.

Beoordeling Cherry Blossoms videoslot

Cherry Blossoms is naar onze mening compleet gemaakt, wat niet alleen komt door de uitstekende grafische uitvoering van het thema. De geluiden die te horen zijn hebben namelijk ook duidelijk een aandeel, maar de prijzen die je dankzij de verschillende functies kunt behalen zijn dan wel het meeste van belang. Vind je Fruit Zen van NetEnt een mooie slot, dan zal de Cherry Blossoms je ook bevallen.