Chimney SweepInzetten op deze Chimney Sweep videoslot van Endorphina is weggelegd voor iedere speler. Op dit spel kun je namelijk inzetten met een breed totaal aan credits, waarbij je altijd eerste de muntwaarde zal kunnen bepalen. Als je weet welke muntwaarde je tijdens het spelen wilt gebruiken kies je met de LINES knop het aantal winlijnen waarop je wilt kunnen winnen en is er een BET knop aanwezig om het aantal credits per draai in te stellen.

Om in te zetten heb je dus slechts een paar knoppen nodig voordat de rollen van deze Chimney Sweep video slot gedraaid kunnen worden. Spelen op de rollen kan door op de SPIN knop te klikken, maar ook een AUTOPLAY functie kan worden ingesteld. Daarnaast is bij deze gokkast ook de mogelijkheid ingebouwd om op de rollen te klikken zodat je direct aan de slag kunt.

Speldetails Chimney Sweep videoslot

Na het plaatsen van een inzet wordt er bij Chimney Sweep gespeeld op 5 rollen, waarop je per rol 3 symbolen terug zal kunnen vinden. Op deze rollen heb je dus 15 symbolen per draai beschikbaar die winsten op kunnen leveren.

Om een prijs uitgekeerd te kunnen krijgen zal je zoveel mogelijk symbolen van een soort moeten draaien op 1 van de 10 actieve winlijnen. Een combinatie zal altijd moeten starten op de eerste rol en de winlijn moeten vormen op aaneengesloten rollen. Om jou een beeld te geven van alle prijscombinaties die gedraaid kunnen worden is er bij Chimney Sweep een prijzentabel toegevoegd. Deze laat direct zien welke aantallen symbolen er gedraaid moeten worden om een uitbetaling te kunnen genereren. Dankzij de prijzentabel weet je bij deze speelautomaat dus vooraf al waar je aan toe bent en wat de bedoeling is.

Wild symbool

De lieftallige dame die je als symbool bij Chimney Sweep tegen kunt komen is te gebruiken als een Wild symbool en als eigen symbool. Als je minimaal 2 van deze symbolen op een actieve winlijn weet te draaien zal er al een prijs aan je tegoed toe worden gevoegd. Anderzijds kun je haar dus ook als Wild gebruiken, wat betekend dat je alle symbolen behalve de Scatter hiermee kunt vervangen om een combinatie compleet te maken. Als je een prijs weet te winnen door de vervangende functie van de Wild zal je de gewonnen prijs altijd verdubbeld aan je tegoed toegekend krijgen.

Chimney Sweep

Open haard symbool

De open haard van Chimney Sweep is beschikbaar als Scatter. Draai je willekeurig op de rollen minimaal 2 Scatter symbolen, dan zal er een vermenigvuldiging van je inzet plaatsvinden. Naast deze reguliere prijs kun je bij het winnen met minimaal 3 Scatters ook rekenen op 15 free games om te spelen. Deze speel je met je laatste inzet zonder geld in te moeten leveren, wat betekend dat je dus gratis prijzen zal kunnen gaan winnen.

Alle prijzen die je tijdens het spelen met de free games van Chimney Sweep bij elkaar weet te draaien zullen altijd uitbetaald worden met een vermenigvuldiger van 3 keer. Tijdens het draaien van de free games krijg je dus niet alleen gratis kansen op winst, maar kun je standaard ook nog eens meer geld opstrijken.

Extra kansen met een gokje

Als je een prijs hebt weten te winnen op de rollen van Chimney Sweep zal je vrijblijvend gebruik kunnen maken van een gokspel door onderaan op de TAKE RISK knop te klikken. Hiermee open je een kaartspel, waarbij jij uit 4 kaarten een keuze moet maken om ten opzichte van de opengedraaide kaart een hogere waarde te vinden. Als dit lukt zal je de ingezette prijs verdubbeld uitgekeerd krijgen, maar bij een foute gok ben je de eerder gewonnen prijs natuurlijk in zijn geheel kwijt.

Beoordeling Chimney Sweep

Om te kunnen winnen bij deze Chimney Sweep videoslot zijn er voldoende kansen aanwezig. Wij vinden dan ook dat je wat betreft de kansen bij dit spel niets te klagen zal hebben. Ook de extra functies die je bij deze speelautomaat kunt genieten liegen er niet om en zullen jou voldoende extra kansen bieden om winst te maken. Als je eenmaal gaat spelen kun je natuurlijk altijd rekenen op een eerlijk spel bij deze Endorphina slot. Wil je eerst oefenen? Dan kun je Chimney Sweep gratis uitproberen met virtueel geld dat direct tijdens het laden beschikbaar wordt gesteld.