De Club 2000 is een echt klassieke fruitautomaat. Hier vind je geen ingewikkelde bonusspellen en videofilmpjes zoals je die tegenwoordig wel ziet bij de moderne online videoslots en gokkasten. De Club 2000 fruitautomaat doet je meer denken aan de tijden dat er in iedere kroeg en gokhal deze leuke fruitkast stond. De wat oudere spelers onder ons kennen deze gokkast nog uit hun jeugd, omdat het toch een van de meest populaire gokkasten in de speelhallen, snackbars en cafés was.

Natuurlijk is de Club 2000 ook online te spelen in een modern jasje, en we moeten zeggen dat het er verschrikkelijk goed uit ziet. Het enige verschil is dat je er geen guldens en knaken meer in kunt gooien. Het spel is verder hetzelfde zoals je gewend was, maar dan met mooie online graphics en een soepele game play. Voor de mensen die de Club 2000 nog nooit hebben gespeeld leggen we even uit hoe hij werkt.

Het basis spel van de Club 2000 gokkast

club- 000Zoals bij iedere klassieke fruitautomaat vind je op de Club 2000 gokkast natuurlijk ook de bekende fruitsymbolen als: kersen, citroenen, sinaasappels, pruimen, aardbeien, druiven, meloenen, klavertjes vier, sterren, klokken, bars en natuurlijk de Club 2000 symbolen.

De uitbetaling van de betreffende symbolen staan rechtsonder op de gokkast zodat je meteen kan controleren wat voor prijzen je kunt winnen. Een combinatie van drie willekeurige Club Gold symbolen geeft je een mysterie uitbetaling tot 200 punten in het basis spel.

Gewonnen credits kan je naar de club meter zetten door op de knop ‘To Clubmeter’ te drukken, of gewoon naar de credit meter door op de ‘Cancel/Collect’ knop te drukken. Je kunt op de Club 2000 je prijzen ook verdubbelen door op kop(heads) of munt(tails) te gokken, Als je 200 credits wint gaan deze automatisch naar de credit meter. Met de ‘ Hold’ functie kan je symbolen vasthouden, met de kans op nog meer en mooiere prijzen!

Het Club 2000 spel

Het Club spel van de Club 2000 gebruikt dezelfde rollen als de Basic game. Je maakt hier voor de grote prijzen dus geen gebruik van een bovenspel net als bij de Random Runner. Je kunt het Club spel spelen als je 4 of meer credits krijgt op de club meter. Dit omdat de minimale inzet ook 4 credits per draai is. Sommige symbolen tellen criss-cross(kriskras) om een winnende combinatie te maken, terwijl ander symbolen juist alleen op de middelste winlijn tellen. Een uitbetaling zie je als eerste in de display voordat hij naar de club meter wordt verplaats.

Als de club meter 200 punten of meer heeft worden de overige punten automatisch naar de credit meter verplaatst. Dit kan je ook handmatig doen door op de ‘Collect Clubmeter’ knop te drukken. Let er op dat de ‘Hold’ feature niet beschikbaar is bij het Club spel. De uitbetaling van het Club spel staan boven de rollen op de Club 2000 gokkast

De Club 2000 gokkast was voor zijn tijd geavanceerd

Toen de Club 2000 in je jaren tachtig uitkwam was het voor zijn tijd een hele moderne gokmachine met veel functies. Vergeleken met de moderne videoslots is dat natuurlijk niet meer zo. Liefhebbers van de Random Runner zullen ook gek zijn op de Club 2000 omdat ze qua spelbeleving toch bijna hetzelfde zijn. En het leuke is dat de deze gokkast nu ook online te spelen is.

Het voordeel van het online broertje van de Club 2000 gokkast is dat je hem gratis kunt uitproberen als je hem nog niet helemaal snapt, of omdat je gewoon voor de lol wilt spelen. Vroeger in de speelhal of kroeg ging dat natuurlijk niet, maar met de online versie van de Club 2000 gokkast wel! Speel zolang als je wilt zonder dat het je ook maar een cent kost!

Het leuke is dat je de gokkast ook kan in of uitzoomen op je computerscherm. Je kunt dus kiezen voor een echte gokkast of het alleen het hele speelscherm, erg handig! Met de ‘Auto Play’ functie hoef je zelf niets te doen, de prijzen vallen vanzelf. Als je besluit om met echt geld te gaan spelen op de Club 2000 heb je diverse veilige stortingsmogelijkheden zoals het populaire iDeal. Je moet dan wel eerst even een gratis account aanmaken, wat binnen een paar minuten gepiept is. Uitbetalingen van gewonnen winsten gaan ook snel en correct naar je bankrekening, houd er wel rekening mee dat de minimale uitbetaling 10 euro is.

Conclusie over de Club 2000 gokkast

De Club 2000 gokkast is een echte klassieker die nog steeds populair is bij veel fruitautomaat liefhebbers en echt de moeite waard is om op te spelen. Ook voor de jonger spelers die een keer op een ect fruitkast willen spelen is dit een echt belevenis. Probeer de Club 2000 nu en win mooie prijzen!