Amatic is als ontwikkelaar van Cool Diamonds II er in geslaagd om een overzichtelijke videoslot neer te zetten met als thema verschillende diamanten. Op deze Cool Diamonds II gokkast kun je verschillende winsten behalen door 5 rollen te laten draaien. Per rol worden er hier 3 symbolen weergegeven, waar jij als speler uiteraard heel wat verschillende winsten mee kunt gaan behalen.

Als je wilt winnen op deze speelautomaat is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen in een combinatie weet te draaien. Deze moet je van links naar rechts op de rollen draaien met het eerste symbool op de eerste beschikbare rol. Om het draaien van de rollen zo soepel mogelijk te kunnen maken zijn er natuurlijk de nodige grafische elementen aan het spel toegevoegd. Daarnaast kun je bij Cool Diamonds II ook rekenen op de nodige geluidseffecten, waarmee draai voor draai de spanning er goed in zal komen te zitten.

Cool Diamonds II

Prijzen en inzet

Met alle symbolen die je op deze Cool Diamonds II video slot kunt draaien is het natuurlijk mogelijk om prijzen te winnen. Om je een overzicht te geven van alle prijzen die gewonnen kunnen worden met je inzetten kun je een kijkje nemen in de prijzentabel. Die geeft per symboolsoort aan welke aantallen je zal moeten draaien om een winst binnen te halen.

Ook eventuele bijzondere regels voor symbolen zijn in deze prijzentabel uitgelegd. Om de prijzen te kunnen winnen moet je natuurlijk wel eerst beginnen met het plaatsen van een inzet. Spelen kan op Cool Diamonds II met een minimale inzet van 10 cent per draai. Wil je meer geld inzetten, dan is er een maximale inzet van 10 euro mogelijk. Eén ding is zeker. Jij kunt op basis van je eigen budget bepalen welk bedrag je wilt gaan spelen op dit spel.

Speciale Scatter Cool Diamonds II

Met de speciaal aanwezige Scatter kun je bij Cool Diamonds II winnen zonder dat je een combinatie op een winlijn moet vormen. Je kunt de symbolen willekeurig op de rollen laten verschijnen om zo de prijs binnen te halen. Als je 3 of meer Scatter symbolen draait zal een prijs worden uitgekeerd.

Daarnaast krijg je vanaf 3 willekeurige Scatters ook nog eens 15 free spins toegekend bij dit spel. Met deze spin worden gratis draaien veroorzaakt, waarbij je natuurlijk heel wat winsten kunt behalen. Dit alles op basis van jouw laatste inzet, maar wel zonder dat er een tegoed van je saldo zal worden afgehaald.Cool Diamonds II video slot

Free spins Wild

Tijdens het spelen van het basisspel bij Cool Diamonds II is er geen Wild aanwezig. Zodra je de free spins aan het spelen bent zal er wel een Wild actief zijn en dat door de Scatter. Met de Scatter kun je vanaf dat moment alle symbolen vervangen om een winst binnen te halen. Je kunt dus met meerdere reguliere symbolen een combinatie afronden, maar ook verlengen. Daarnaast is het met deze symbolen ook mogelijk nieuwe free spins te winnen. Draai jij dus 3 of meer Wilds / Scatters, dan zullen er direct weer 15 free spins aan het spintegoed toegevoegd worden.

Beoordeling Cool Diamonds II

Bijzonder is bij dit spel dat je eigenlijk alleen maar een extra symbool kunt vinden in de Scatter tijdens het basisspel. Waar je normaal een losse Wild en Scatter beschikbaar hebt zijn bij Cool Diamonds II deze symbolen dus ineen weergegeven.

Naar onze mening is dit niet storend en maken de prijzen die je bij dit spel kunt winnen dat alles meer dan goed. Op deze gokkast kun je spelen met een voldoende brede inzetlimiet en daarbij zelf bepalen hoeveel inzet je wilt plaatsen. Daarnaast is het bovendien ook mogelijk om Cool Diamonds II gratis uit te proberen en zo zonder enig risico van verlies het spel helemaal te leren kennen.