De “At the Copa” gokkast is leuk!

At the copaAt the Copa, Copacabana, je kent het liedje van Barry Manilow uit de jaren ’70 vast nog wel. Voel de samba als je deze gokkast speelt in het decor van de Braziliaanse Copa en Latijns Amerikaanse orkesten. Beleef dit avontuur in 3D op 5 rollen met 30 win lijnen. Het grafische team van Betsoft heeft weer zijn best gedaan met verbluffende animaties die je midden in het hart van een salsa club plaatsen.

Schuifel met dansende meisjes op een salsa soundtrack. Je ziet verder roze flamingo’s, bongo’s, trompetten, maracas en Pina Coladas cocktails die de rollen vullen. Als de rollen stoppen hoor je een aantal rare bongo geluiden. Als je wint zal Carolina over de rollen schuifelen van plezier.

At the Copa gokkast spelen

Let op de twee Wilds symbolen. Deze Wild symbolen vervangen alle symbolen. Win 10 Free Spins in de Dancing Shoe Bonus. Met deze dans schoen symbolen verschijnen overal bonus triggers. Als extra heeft Betsoft ook nog eens drie jackpots toegevoegd aan deze kast. At the Copa is een tropische gokkast die je in warmere sferen brengt. Dans jezelf naar grote winsten At the Copa !

Geef een antwoord