Netent is een grote bekende gokkastenaanbieder, maar heb jij wel eens gespeeld op Cosmic Eclipse? Een goed moment om snel kennis te maken met deze gokkast, want je hebt al veel spannende momenten gemist. We leggen je daarom graag meer uit zodat je goed voorbereid kunt beginnen. Het is altijd goed om te weten waar je op in gaat zetten. Maar wist je ook dat er eerst gratis geoefend kan worden? Netent is een grote spelontwikkelaar en bij de meeste trouwe casino spelers wel bekend. Zij hebben al zoveel gokkasten ontwikkeld, waarvan de meeste ook mobiel gespeeld kunnen worden. Netent wil graag dat jij als (nieuwe) speler op je gemak kennis kunt maken met het thema, symbolen en winkansen, daarom is het oefenen ook nou weer mogelijk op Cosmic Eclipse.

Meer over Cosmic Eclipse

Cosmic Eclipse is een Netent gokkast met in totaal 5 rollen. Je vindt op iedere rol 3 symbolen terug. In totaal zijn er dus per draai 15 symbolen die kunnen zorgen voor een winst, kansen genoeg! Jouw doel is om zoveel mogelijk soortgelijke symbolen te draaien van links naar rechts. In totaal zijn er 10 vaste winlijnen en dat wil dus zeggen dat jij deze niet aan kunt passen. De winst behaal je pas wanneer dat de combinaties op een winlijn staan op aaneengesloten rollen. Als je echt een goed beeld hebben van welke prijzen je kunt winnen, dan is er de prijzentabel. Daarin zie je welke symbolen er zijn, hoeveel je er nodig hebt om een prijs te winnen en wat er aan je uit wordt betaald. Je ziet ook welke inzet je dan geplaatst moet hebben, want je inzet zal mede bepalend zijn voor hoeveel je wint.

Cosmic Eclipse gokkast

Bonussen op de gokkast

De spanning zal alleen maar toenemen als je er achter komt welke bonusfuncties je kunt vinden op de gokkast Cosmic Eclipse. Om te beginnen heb je de Wilds, deze kun je herkennen aan het woord WILD op het symbool. Wanneer dat deze is gedraaid dan kan deze andere symbolen op de rollen vervangen. Let op want alleen de bonus symbolen kunnen niet vervangen worden. Een Wild kan op iedere positie op de rol worden gedraaid en zorgt ervoor dat je sneller tot een winnende combinatie komt. Dit kan al voor flinke spanningen zorgen maar weet je dat er ook nog meer is?

Maar er zijn ook nog de bonussymbolen. Deze kunnen alleen gedraaid worden op de 5e rol. Het is een symbool met een zwarte cirkel in het midden. Als je deze hebt gedraaid op de 5e rol dan kun je de Black Hole bonus openen. Er wordt dan één symbool van de rollen aangewezen en die moet je dan verzamelen. Vervolgens zullen de rollen met re-spins draaien. Het kan erg winstgevend zijn als je hier mee te maken krijgt op de gokkast Cosmic Eclipse.

Mobiel beschikbaar

De gokkasten van Netent zijn ook op mobiele apparaten beschikbaar. Gokkasten online spelen is iets wat mensen al graag en lang doen, maar de mobiele varianten zijn ook erg populair. Dit geeft je namelijk de vrijheid om te spelen waar en wanneer je maar wenst. Je bent ook wat flexibeler en daarnaast heb je ook nog eens de optie om gratis te spelen en voor geld. Ook als je een keer wat minder te besteden hebt kun je gratis spelen. Zo heb je toch jouw favoriete speelgevoel, loopt geen risico om te verliezen en je kunt ontspannen.