Snel en overzichtelijk leuke geldprijzen winnen met Crown Gems

Deze kleurrijke online gokkast is een eenvoudig winspel, waarbij je door de juiste juwelen op de goede plek te verzamelen leuke bedragen kunt winnen. Het spel straalt vrolijkheid en eenvoud uit, ideaal voor beginnende spelers en spelers die niet dol zijn op spellen met talloze bonusopties. Het spel is ontwikkeld door het niet zo bekende Reel Time Gaming en wordt aangeboden door het bekende Barcrest.

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke gokkast

Het spel heeft vijf rollen, drie rijen met symbolen en tien continu actieve winlijnen, die niet kunnen worden aangepast. Dit zorgt ervoor dat het spel tijdens het spelen overzichtelijk blijft. Vanaf één cent kun je al meespelen tot een inleg van maximaal €50 per winlijn. Wanneer zo´n grote gok waagt, zou je in principe tot €500 per draai kunnen winnen.

Crown Gems is een online video slot, waarbij je verschillende talen kunt selecteren. Dat maakt het extra eenvoudig om in het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel je inzet te selecteren en een draai te starten. Ook kun je hier een automatisch spel selecteren. De meeste spelers hebben de mogelijkheid om het Crown Gems te downloaden of om het direct in hun browser te spelen. Hoe je het spel speelt is niet van invloed op je uiteindelijke succes, maar het is wel prettig dat je als speler zelf deze keuze kunt maken en nergens toe verplicht wordt.

Win tot wel 5000x

Winnen doe je bij Crown Gems door de juiste combinatie van symbolen te draaien, zoals bij veel andere online slots. Een juiste, en dus winnende, combinatie wordt gevormd door een ketting van drie of meer van dezelfde symbolen naast elkaar op een actieve winlijn. Hierbij geldt zoals gebruikelijk dat je alleen wint met de hoogste combinatie in elk van deze kettingen. Hoeveel je vervolgens wint wordt berekend met de inleg per winlijn en kan vele malen je inleg zijn.
crown gems
De symbolen die je in het spel tegenkomt, zijn niet zo spannend. Er zijn afbeeldingen van rode, groene en blauwe edelstenen, de speelkaart van 10 tot A en natuurlijk een gouden kroon met edelstenen. De meeste symbolen komen gestapeld voor en voor alle symbolen geldt dat ze voor winst zorgen in alle richtingen, dus zowel van links naar rechts als andersom. Je kunt dus twee kanten op spelen in deze gokkast, zowel bij de normale als enkele draaien bij tien winlijnen.

De Hi Roller functie

Hoewel het spel geen bonusoptie heeft, is er wel een ´Big Bet´-functie in de vorm van de Hi Roller. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken laat de gokkast je vijf draaien kopen voor €20, €30, €40 of €59. Bij deze draaien wordt het aantal winlijnen verhoogd van de standaard 10 tot 20, 30, 40 of 50, natuurlijk afhankelijk van je inleg. Normaal gesproken zorgt dit vaker voor bonussen of extra symbolen, maar in deze gokkast worden deze speciale opties niet aangeboden. Het is dus de vraag hoe aantrekkelijk het is om deze ‘Hi Roller’-functie te spelen.

Niet voor bonusliefhebbers

Het mag duidelijk zijn dat Crown Gems niet de meest spannende en uitgebreide gokkast is die bestaat. Dit komt vooral doordat het spel geen bonusopties of jackpot heeft. Het is wel een eenvoudig en overzichtelijk spel, met een erg gebruiksvriendelijk bedieningspaneel, waarbij je alleen door het maken van de juiste combinaties al leuke geldprijzen kunt winnen. Het spel doet wat het zegt dat het doet, het is erg basic en heeft weinig toeters en bellen, maar omdat iedere speler anders is en andere voorkeuren heeft, is het wellicht de moeite waard om te kijken of deze makkelijk te spelen gokkast iets voor jou is.