Als gokkasten speler kan je veel striphelden terug vinden bij de online casino’s zoals de Marvel superhelden van software bedrijven zoals Playtech en Cryptologic. Enkele voorbeelden zijn Spiderman, The incredible Hulk en the Avangers. De rechten voor het uitbrengen van de online gokkast van The Dark Knight Rises zijn echter in handen van Microgaming. Hieronder nemen we een kijkje naar deze spannende videoslot met Batman in de hoofdrol.

Batman is natuurlijk een creatie van DC Comics en een van de belangrijkste karakters van deze studio. The Dark Knight Rises videoslot is gebaseerd op de spannende Warner Bros film uit 2012. Nu heb je dus de kans om de spannende film te herbeleven met deze online slot van Microgaming. Maak je klaar voor een van de spannendste avonturen die je ooit hebt beleefd!

Spelen op the Dark Knight Rises videoslot

Je speelt deze mooie en spannende online videoslot op vijf rollen met 243 manieren om te winnen. The Dark Knight Rises videoslot heeft de authentieke sombere sfeer, net als in de originele Batman films. Dit is geen vrolijk spel, maar het is van een zodanig goede kwaliteit, dat het moeilijk is om te stoppen met spelen.

De belangrijkste symbolen zijn Batman, Bane en Catwoman, John Blake, Miranda Tate en commissaris Gordon. Voor de lagere prijzen heb je de klassieke kaartsymbolen als J, Q, K en A. De speciale symbolen van deze gokkast zijn het bom scatter symbool en het Dark Knight Rises wild logo.

The Dark Knight Rises

Bonussen en extra’s

Met de Free Spins Accumulator kan je enorm veel free spins verdienen tijdens een gevecht tussen Batman en Bane. Tijdens het basisspel zullen ze af en toe ruziënd over het scherm gaan, waardoor je free spins en multipliers kunt winnen. Om de free spins bonus te activeren moet je drie van de bom scatter symbolen zien te krijgen willekeurig op de rollen. Je krijgt nu de kans om met Bane of Batman gratis spins te verdienen: de Bane Free Spins met rollende rollen betekent dat winnende symbolen worden vernietigd (door de Batmobile) en nieuwe symbolen in hun plaats vallen.

De wilds bestrijken de gehele rol van de gokkast. Batman Free Spins zijn inclusief extra wild ontploffingen. Kies een symbool om de wilds te laten ontploffen. Hittezoekende wilds kunnen in tweeën splitsen, waardoor je de mogelijkheid van 6 symbolen op een rij krijgt. Met het scramble symbool krijg je op een willekeurige(niet winnende) draai een schuddend scherm te zien om de symbolen te herschikken, en de best mogelijke winnende combinaties te vormen. Als laatste is er de Expanding Wild, waardoor er een hele rol wild wordt wat leidt tot nog veel meer winstkansen.

Echt videobeelden van de film

Ook op de The Dark Knight Rises videoslot wordt je weer getrakteerd op echt videoclips uit de originele film wat het spelen op deze gokkast nog spannender maakt. De tijd dat je alleen maar een paar fruitsymbolen op de rollen zag is voorgoed voorbij. Bij Microgaming proberen ze je de ultieme game ervaring te leveren met extra bonus games vergezeld van prachtige animaties, video’s en spannende achtergrond muziek. Probeer The Dark Knight Rises videoslot nu en beleef het zelf!