dazzle me netentDe Dazzle Me gokkast ziet er een stuk anders uit dan de standaard videoslots van NetEnt. Als je goed kijkt zie je wel de standaard 5 rollen, maar de linkse twee rollen hebben maar 3 rijen, de volgende twee 4, en tenslotte de vijfde en laatste rol 5 rijen. Qua thema is de Dazzle Me videoslot niet echt origineel, want de juwelen hebben we al op diverse andere gokkasten en videoslots voorbij zien komen.

Dazzle Me video slot extra’s

De Dazzle Me video slot heeft vijf rollen met in totaal 76 win lijnen. Speel je liever op een mobiel apparaat als je tablet of smartphone je favoriete slots? Dat komt dan goed uit, want alle releases van NetEnt komen voor zowel de desktop, als op alle mobiele apparaten uit als NetEnt Touch versie. Er is altijd de mogelijkheid om de nieuwe spellen gratis te testen, dus ook met de Dazzle Me.

Als je toch een echt gokje wilt wagen is dat al mogelijk vanaf een inzet van slechts €0.20. Maar denk niet dat het daar bij blijft, je kunt je inzet namelijk opvoeren tot maar liefst €400 per spin. De Dazzling Wild Reels feature is een van de mooie extra’s die op deze leuke gokkast zit. Als een Dazzling Wild op één van de rollen komt wordt deze helemaal Wild, wat kan resulteren in heel veel credits.

Dazzle Me screen

Dazzle Me is snel te leren

Verwacht bij de Dazzle Me video slot geen eindeloos ingewikkelde bonus games en extra’s. De game play is vrij basic met slechts twee echte bonus features: de Dazzling Wild Reels en de Linked Reels functie. De gratis spins zijn gekoppeld aan de Linked Reels feature, en worden geactiveerd wanneer je drie of meer Gratis Spins symbolen willekeurig op de rollen krijgt.

Drie symbolen geven je acht free spins, vier geven twaalf gratis draaien, en voor vijf symbolen krijg je maar liefst zestien gratis spins. Hiermee is het mogelijk om tot 152.000 credits per spin te winnen op de Dazzle Me video slot. Ben je op zoek naar een eenvoudige en leuke videoslot in de stijl van Twin Spin en Starburst? Dan zal je zeker genieten van de Dazzle Me video slot!