Royal Panda heeft weer een erg mooie actie in september: tijdens het spelen van één van de mooie spellen van Royal Panda maak je kans op het winnen van een unieke auto, de BetMobile! En alles wat je hoeft te doen is spelen op de grote selectie van de immens populaire videoslots bij dit mooie casino.

Hoe kan je de BetMobile precies winnen?

Dat is heel simpel: Royal Panda heeft in september iedere week een andere videoslot van de week. De spelers die de top drie hoogste scores krijgen op een van deze slots, zullen die week gratis spins winnen voor de grote Starburst finale. Tijdens die finale kan de auto worden gewonnen.

Welke gokkasten doen mee aan de promo?

Er doen 4 geweldige gokkasten mee aan deze actie. De wedstrijd begint de eerste week met Twin Spin, gevolgd door Thunderstruck II, Gonzo’s Quest en Game of Thrones. De grote Starburst finale vindt plaats aan het eind van september.

En de prijs is niet mis: een professioneel aangepaste auto, getuned door een gerenommeerde tuner: de BetMobile! Een unieke kans dus om tijdens het spelen van je favoriete slots op Royal Panda een mooie getunede auto te winnen!