Demolition Squad is een gokkast in cartoon stijl met 5 rollen en 40 winlijnen van softwaremaker NetEnt. Dit is een spel met een uniek en origineel thema over een groep wilde en gek uitziende personages, die zich verzamelen rond een sloop terrein met de bedoeling om zoveel mogelijk schade te maken. Dit kan door middel van de Wilds en Scatter symbolen, en natuurlijk de populaire free spin bonussen.

Demolition Squad

Demolition Squad spelen

De symbolen die je tegenkomst op deze gokkast zijn van de speelkaart waarden van tien tot en met aas voor de kleine prijzen. Voor de beter betalende symbolen moet je de zes leden van de sloop ploeg draaien zoals de met de bijl zwaaiende maniak en de zeer agressieve robot met de rode ogen. Er zijn een totaal van 40 vast winlijnen, en deze gokkast heeft vier rijen, in tegenstelling tot de gebruikelijke drie bij de meest NetEnt gokkasten.

Inzetten

Je kunt je eigen munt waarde kiezen tussen 0,01-0,50, en het niveau van je inzet van één tot tien. Dit maakt de minimale waarde per draai €0,40, en het maximum €200,00. Hoe meer je inzet, hoe meer je kunt winnen. Je moet daarvoor minimaal drie identieke symbolen op een rij draaien van links naar recht. Het best betalende symbool is de freaky uitziende robot met de rode ogen.

Demolition Squad neten

Demolition Squad Bonus Features

De Demolition Wild symbolen verschijnen op de rollen 2 en 4. Als je ze alle twee tegelijk draait, dan wordt ieder ander symbool ertussen gesloopt waardoor je nog beter winnende combinaties kan krijgen. Het Scatter Symbool is de gele gevarendriehoek en verschijnt op alle vijf de rollen. Als het je lukt om minimaal drie Scatter symbolen te draaien op de rollen, krijg je drie gratis spins.

Als je er vier draait krijg je twintig gratis spins, en als je er vijf draait krijg je maar liefst vijftig gratis spins. Met de bonus bonanza krijg je tijdens de vrije spins ook nog eens een Multiplier x3! De gewone Wild Symbolen zijn anders dan de Demolition Wild symbolen, en zijn gewone Wilds die alle andere symbolen vervangen behalve de Scatters. Deze Wild symbolen verschijnen alleen op de middelste drie rollen. Deze NetEnt videoslot heeft een echt Japans strip uiterlijk, maar ziet er wel een beetje rommelig uit. Ook de andere graphics met de bonusspellen vallen tegen. Wat ons betreft niet de beste videoslot van NetEnt.