Devil’s Delight is een komische online gokkast die je wordt aangeboden door NetEnt. Deze gokkast speelt zich af in de onderwereld en de hel. Dit komt onder meer tot uiting met de verschillende duivelse symbolen op de achtergrond van een vuurzee. Erg leuk gevonden is de Soul-o-Meter, net als de rest van deze videoslot met het originele duivelse thema.

devil's delight

Devil’s Delight spelen

Deze gokkast beschikt over 5 rollen en een totaal van 20 winlijnen, die kunnen worden aangepast naar je eigen smaak. De munt waarden in deze online video slot variëren van €0,01 tot € 0,50, met een totaal van 10 munten per lijn. Dit betekent dat je om echt geld kunt spelen met een minimum inzet van €0,01 en een maximale inzet van €100,00 per spin. Weet je nog niet zeker of je de Devil’s Delight wel leuk vindt? Speel hem dan onbeperkt gratis. Devil’s Delight is een horror gokkast, maar wel een met een komische ondertoon.

De duivelse dame is het best betalende standaard symbool, terwijl een dwerg en baby duivel de hoger betalende symbolen zijn. Laagbetaalde symbolen zijn het getal van het beest (666), een vliegend hart en een skelet hand die dobbelstenen gooit, en dit alles tegen vlammende achtergrond. De aas, koning en vrouw zijn ook aanwezig als de speelkaart symbolen op een grafsteen.

Devils Delight videoslot

Devil’s Delight bonusmateriaal

Het Scatter symbool op deze gokkast is het omgekeerde pentagram. Drie of meer van deze symbolen willekeurig op de rollen activeren de gratis spins bonus ronde. Tijdens de free spins bonus ronde maak je ook nog eens kans op een Multiplier van 1x tot 5x. Het bonus symbool is magere Hein, en het bonusspel wordt geactiveerd wanneer je de bonus symbolen op rol 3, 4 en 5 draait. Tijdens het bonusspel moet je de zielen van 5 mensen zien te veroveren voor duivelse prijzen.

De duivel met pak is het Wild symbool op deze online slot, en vervangt alle andere symbolen met uitzondering van de Scatter en bonus symbolen. De Wild symbolen op de rollen 2, 3 en 4 kunnen zich uitbereiden over de hele rol om nog meer winnende combinaties te maken.

Sin Spins bonus

Wanneer je met succes een ziel verzamelt en een geldprijs wint in de bonus ronde (met mager Hein), heb je gedurende 48 uur de beschikking over de ziel. Zodra je 15 zielen hebt verzameld binnen een periode van 48 uur activeer je de Sin Spins bonusronde.

Je krijgt dan meteen 10 gratis spins waar je weer veel geld mee kunt winnen. De Soul-o-Meter aan de onderkant van het scherm zal je laten zien hoe dichtbij je bent voor het verwerven van voldoende zielen om met het bonusspel te beginnen. Devil’s Delight is een grappige en afwisselende gokkast. Vooral de Soul-o-Meter met gratis spins is een genot om te spelen. Misschien is het dan toch niet zo slecht in de hel?