Bij het openen van deze videoslot van Amatic zal je direct zien dat dit alles te maken heeft met katten. Op deze gokkast kunnen verschillende katten als symbool gedraaid worden en zo heel wat geldwinsten opleveren. Diamond Cats beschikt bij het spelen over een Wild symbool om andere symbolen te kunnen vervangen.

Deze Wild wordt gevormd door het hartje dat als hanger van een halsband wordt weergegeven. Je kunt met deze Wild niet alle symbolen vervangen. Diamond Cats beschikt namelijk ook over een bonussymbool, die door zijn eigen functie niet door een Wild vervangen kan worden.

Diamond Cats Free spins

Als Scatter is er bij dit spel het bonussymbool te draaien. Je kunt met deze symbolen winnen, waarbij je niet verplicht zal worden om een winlijn te volgen. Als je de bonussymbolen draait kun je winnen met minimaal 3 symbolen, die dus op willekeurige posities mogen komen te staan. Naast het feit dat je met deze bonussymbolen winst kunt maken zijn er ook free spins te winnen. Heb jij 3 of meer bonussymbolen, dan worden er direct 10 free spins actief, die gespeeld zullen worden op basis van je laatste inzet.

Diamond Cats
Tijdens het spelen van deze free spins kun je dus geld binnen halen zonder dat er tegoed van je eigen saldo afgehaald zal worden. Als je met de free spins gaat spelen is het bovendien altijd mogelijk om bonussymbolen te draaien. Je kunt dus opnieuw 10 extra free spins winnen. Deze zullen direct aan je free spins tegoed toegevoegd worden, zodat je altijd ongestoord weer verder kunt gaan spelen.

Win met alle voorkomende symbolen

Naast de Wilds en Scatter symbolen kun je bij Diamond Cats natuurlijk ook alle reguliere symbolen gebruiken om een winst mee te vormen. Voor reguliere symbolen en combinaties met een Wild geldt bij Diamond Cats de regel dat je een combinatie moete draaien van links naar rechts.
Winsten worden dus alleen behaald als er gestart wordt op de eerste rol van het spel. Een winnende combinatie bestaat altijd alleen uit soortgelijke symbolen. Er kan dus niet gewonnen worden als de combinatie wordt onderbroken door andere reguliere symbolen.

Limieten voor inzetten

Als je Diamond Cats gaat spelen ben je altijd in de mogelijkheid om te bepalen welke inzet je wilt gaan spelen. Je kunt het aantal winlijnen van 20 op de 5 rollen beïnvloeden naar een ander aantal om zo het bedrag te veranderen. De minimale inzet die bij deze Diamond Cats gokkast vereist is, is een bedrag van 10 cent. Wil je met grotere geldbedragen gaan spelen, dan kun je bij Diamond Cats spelen met een maximaal bedrag van 10 euro als inzet.

Als je wilt weten welke prijzen je bij dit spel kunt winnen heb je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de prijzentabel. Deze laat zien welke prijzen je kunt winnen als je een bepaald aantal symbolen van een soort op een winlijn weet te draaien.

Diamond Cats Gokkast Amatic

Voorspel welke kaart het zal worden

Bij Diamond Cats is er een gokspel aanwezig, waarmee je je gewonnen prijs kunt verhogen. In dit spel moet je voorspellen wat voor kaart er gedraaid zal worden. Dit kun je doen door te kiezen voor rood of zwart, maar ook door de soort van de kaart te voorspellen. De gok kun je meerdere keren achter elkaar wagen, waarbij je eventueel ook de helft van je prijs kunt gebruiken. Heb je ingezet op een kleur en heb je het bij het juiste eind? Jouw prijs zal verdubbeld aan je tegoed toegevoegd worden. Heb je daarnaast gekozen voor een soort en daarmee gewonnen? Dan zal je prijs verviervoudigt aan je tegoed toegevoegd gaan worden.

Beoordeling

Tijdens het testen van deze slotmachine hebben wij mogen ervaren dat er vele combinaties een prijs op kunnen leveren bij dit spel. Het thema is wellicht niet voor iedereen even leuk, maar kan wel erg winstgevend zijn. Als je Diamond Cats gaat spelen kun je terecht met een inzet naar keuze, waarbij je bij dit spel ook de mogelijkheid krijgt om de winlijnen aan te passen. Hiermee heb je naar ons idee voldoende kansen om de touwtjes zelf in handen te houden en zo te proberen om geld aan je saldo toe te laten voegen.