Sommige online gokkasten hebben een erg apart thema, en Diamond Dogs van NetEnt is er zo een. Hier zijn meerdere thema’s samengevoegd op de rollen zoals dieren, beroemdheden en een luxe levensstijl. Diamond Dogs schittert op de vijf rollen en vijfentwintig winlijnen in een met diamanten ingelegd gouden frame. Alles fonkelt met de gloed van edelstenen, maar je vindt ook de standaard speelkaart symbolen voor de kleine prijzen. Voor de beste betalingen heb je de andere belangrijke symbolen als een bot verpakt in een lint, een biefstuk in een met diamanten bezaaide hondenkom, een VIP brandkraan en een luxe kennel.

diamond dogs

Diamond Dogs spelen

De drie bonussymbolen zijn allemaal prachtig getekende honden. Eén is het bonussymbool, een is de Scatter, en de felle straathond is het Wild symbool. Deze karakters zijn onderdeel van een groep van bekende honden genaamd de Diamond Dogs. Om de Celebrity Bonus Game te activeren moet je drie bonus symbolen op een actieve winlijn van links naar rechts zien te krijgen. Vervolgens ga je naar de rode loper met twaalf dieren, en jouw taak is om ze te fotograferen. Je krijgt iedere keer een prijs totdat je de modderige pootafdruk kiest.

Free Spins

De tweede bonus feature is de gratis spins ronde en wordt geactiveerd door drie poedel Scatter symbolen te draaien willekeurig op rollen. Je krijgt tien gratis spins plus de combinatie prijs, en elke prijs tijdens deze ronde zal worden verdrievoudigd. Meer gratis spins zijn beschikbaar tijdens het spelen van deze functie. De gratis spins kunnen worden gewonnen door het minimum aantal winlijnen te spelen, maar als je de celebrity bonus wilt activeren kan je beter alle winlijnen spelen met meer kans op de bonussymbolen.

diamond dogs scatter

Conclusie Diamond Dogs

Deze online gokkast van NetEnt ziet er leuk uit met een grappig en apart thema. Met de twee bonus features is het spel wel snel saai na een tijdje spelen. Als je een gokkast met hetzelfde thema wilt spelen, maar dan met veel meer actie, dan raden wij Piggy Riches eveneens van NetEnt aan. In plaats van luxe honden speel je hier met beroemde en rijke varkens, een echte aanrader!