Diamond Monkey is een online gokkast van Amatic met een Indiaas thema. Dit zie je terug in de typische symbolen en kleuren die je vind op deze videoslot als luxe paleizen, Indiase olifanten, diamanten, edelstenen en de Indiase monkeys. Het Diamond Monkey symbool is erg belangrijk op deze online videoslot want het is Scatter en Wild symbool.

Diamond Monkey opties

Het raster van de Diamond Monkey videoslot is 5×4 met vijftig lijnen om te winnen. Voor de mooie prijzen moet je de diamant, het paleis, de juwelen box, de olifant of het gouden sieraad draaien. Voor de wat kleinere prijzen zijn de gekleurde edelstenen gereserveerd.

Maar als je echt veel geld wilt winnen moet je toch de Diamond Monkey op de rollen zien te krijgen. Als Wild symbool vervangt het namelijk alle andere symbolen, maar omdat het tevens het Scatter symbool is kan je er ook de bonus spins mee activeren. Om dat te bewerkstelligen moet je er minimaal 3 willekeurig op de rollen draaien. Lukt dat, dan wordt je beloond met tien bonusspins

Diamond Monkey Screen

Bonusspins voor mooie prijzen

De Bonusspins geven je de mogelijkheid op prachtige prijzen omdat er een willekeurig Expanding symbool wordt geselecteerd. Dit symbool bereidt zich vervolgens uit over de hele reel voor nog meer wincombo’s. Reactiveren van de bonusspins is ook mogelijk als je nog een keer drie of meer Diamond Monkey ’s krijgt. Als online gokkasten speler is het natuurlijk leuk en spannend om af en toe een gokje te wagen.

Dit kan met de bekende Amatic GAMBLE functie. Gok op rood of zwart en verdubbel zo je prijs. Voor de echte durfal is er ook nog de mogelijkheid om een kaartsoort te kiezen wat je maar liefst 4x je prijs oplevert! Maar let op, als je misgokt ben je alles kwijt! De Diamond Monkey is een mooie maar simpel te spelen online gokkast. Probeer hem eerst gratis voordat je om echt geld gaat spelen. Dat kan overigens al vanaf €0.10 tot maximaal 10€ per spelronde. Je hebt dan ook de mogelijkheid om veel mooie geldprijzen te winnen.