Laat de dobbelstenen rollen

Dice and Roll is een gokkast met 10 winlijnen. Het is een leuke gokkast met eenvoudige fruit symbolen. Bij bepaalde combinaties schieten de dobbelstenen over je beeldscherm. Het is een van de weinige animaties van deze videoslot. Echter is het leuk om toch een paar animaties te hebben. We hebben ook bij Dice and Roll te maken met een simpele fruit automaat. Geen thema’s en geen bonus spellen. Maar verder een leuke kast om op te spelen.

Lijnen en inzet

Wat betreft de lijnen en de inzet is Dice and Roll een leuke gokkast voor beginners en mensen die niet te hoog in willen zetten. Het aantal winlijnen is bij Dice and Roll vastgesteld op 10. Daardoor is ook de inzet aan de lage kant. Je kunt 10, 20, 50, 100 of 200 credits inzetten bij Dice and Roll. Verder zijn er geen extra’s in dit spel zoals bonusspellen waarbij je iets moet kiezen. Je kunt dus gewoon lekker inzetten en gokken bij Dice and Roll. Precies waar een videoslot voor bedoeld is.

Dice and Roll

Dice and Roll heeft net als bijna iedere gokkast vijf rollen. Er zijn 10 winlijnen in totaal en dat kun je niet veranderen. In totaal heeft het spel 10 verschillende kaarten. Een van die kaarten is de Expanding Wild kaart en een ervan is de Scatter kaart. De Expanding Wild kaart is van toepassing op alle omliggende symbolen en kan dus voor een dikke winst zorgen.

Wat betreft de Scatter kaart is het goed om te weten, dat de winst daarvan bij de normale winst wordt opgeteld. Verder ontbreekt uiteraard ook de Gamble functie niet in dit spel. Een van de leukste kanten van deze videoslot. Daarover hieronder meer informatie. Jackpot Cards Mystery is een apart spel en je maakt door Dice and Roll te spelen kans om dat spel te mogen spelen. Een leuke extra waarbij je kans maakt op jackpot winsten.

Dice and Roll gokkast

Gamble optie bij Dice and Roll

Elke keer dat er een winnende combinatie op het scherm komt kun je op Gamble klikken. Je ziet na een spelronde wat de winst is en ook staat er Gamble op het scherm. Als je ervoor kiest om verder te gokken met je winst, kun je het bedrag van je winst meerdere malen verdubbelen.

Dit werkt als volgt. Er knippert een kaart in het midden van je scherm. Jij moet raden welke kleur die kaart heeft. Rood of zwart. Door het goed te raden verdubbeld je winst. Wanneer je de kleur niet goed hebt, dan raak je alles van deze beurt kwijt. Leuk dus om zo je inzet te verdubbelen. Het aantal keren dat je Gamble kunt doen tijdens een spelbeurt is wel beperkt.

Leuke eenvoudige kast

Dice and Roll kan veel mensen een groot plezier opleveren. Het traditionele uiterlijk is vooral iets wat liefhebbers leuk zullen vinden, maar het zal anderen niet storen. Het beperkte aantal winlijnen maakt deze kast interessant voor beginners, want daardoor is ook de inzet laag. Dit is en fruitautomaat zoals velen hem kennen. De fruitsymbolen, de zevens en de belletjes zijn genoeg voor een leuk spel.

Verder werkt het zonder bonusspellen en dergelijke ook lekker vlot. Je hoeft je niet bezig te houden met dingen waar het niet om gaat. Je bepaald je inzet en dat is alles. Dice and Roll is dus een lekker eenvoudige kast voor beginners en mensen met een budget. Het is een gokkast zoals iedereen hem kent en juist dat is een sterk punt van deze kast. Lijkt je het leuk om eens een fruitautomaat te proberen? Dan is Dice and Roll een goede videoslot om te proberen.