Heb jij een gebroken hart en kan je wel wat lijm gebruiken voor een nieuwe liefde? Deze Doctor Love videoslot van NextGen Gaming als het daarover gaat hilarisch. Wat betreft het thema van dit spel gaat alles uiteraard om de dokter en om de liefde die hij probeert te brengen. Niet alleen wil hij jou helpen, maar Doctor Love deinst zelf ook niet terug voor een mooie zuster. Zoals je wellicht al uit ons verhaal begrijpt kun je bij deze videoslot rekenen op een leuk uitgebreid thema, dat dankzij verschillende geluidseffecten uitstekend aangevuld is.

Indeling Doctor Love videoslot

Het spelen van deze Doctor Love videoslot is zeer eenvoudig gemaakt. Dit komt niet alleen door het minimale aantal knoppen dat je nodig hebt, maar ook dankzij het overzicht bij deze speelautomaat. Als je gaat spelen zal je inzet altijd gelden op 5 rollen.

Op iedere rol zijn er 3 symbolen aanwezig, wat een totaal van 15 symbolen maakt om prijzen mee te behalen. Als je winsten wilt maken zijn er bij dit spel bovendien 20 variabele winlijnen aanwezig om geld op te verdienen. Winnen kan door zoveel mogelijk soortgelijke symbolen te draaien van links naar rechts op de rollen bij Doctor Love. Een combinatie zal een uitbetaling opleveren als je deze start vanaf rol 1 en vanaf dat punt meerdere rollen naast elkaar aandoet.

Doctor Wild

Bijzonder bij het spelen van Doctor Love is dat de liefdesdokter gedraaid kan worden op de rollen als een Wild symbool. Dit betekend dat je met dit symbool alle andere voorkomende symbolen zal kunnen vervangen, waarbij alleen de Scatter voor vervanging uitgesloten zal zijn. Het Wild symbool van Doctor Love is niet alleen beschikbaar las vervanger, maar kan ook als regulier symbool gebruikt worden. Voor deze videoslot betekend dit dat je al een prijs zal ontvangen als je slechts één van de Wilds op de eerste rol op een winlijn laat verschijnen.

Gebruik de love meter als Scatter

Doctor love gokkast
Onder de vele attributen van de dokter is ook een speciale love meter te vinden. Deze wordt bij Doctor Love gebruikt als Scatter en mag overal op de rollen verschijnen om een prijs uit te kunnen keren. Om een vermenigvuldiging van je inzet te kunnen krijgen ben je dus niet verplicht om een winlijn te volgen van links naar rechts. De maximale vermenigvuldiging die je met deze Scatter kunt winnen is 100 keer de geplaatste inzet.

Spinnen met free games

Om de maximaal 20 free games van Doctor Love te kunnen winnen zal je gebruik moeten maken van de Scatter symbolen. Op het moment dat er 3 Scatters willekeurig op de rollen gedraaid worden zal je namelijk 10 free games toegekend krijgen. Dit zijn 15 free games voor 4 Scatter symbolen en maar liefst 20 free games als op iedere rol een Scatter symbool gedraaid wordt.

Tijdens het spelen van de free games is de inzet die je als laatste op de rollen geplaatst hebt zeer belangrijk. Niet om geld van je tegoed in te kunnen houden, maar wel op te bepalen welke prijzen er voor een combinatie uitgekeerd moeten worden. Alle juiste combinaties van symbolen zullen bij Doctor Love bovendien een vermenigvuldiging van 3 keer genieten. Niet alleen gratis prijzen dus, maar ook nog hogere uitbetalingen.

Gratis of voor geld inzetten plaatsen

Als je Doctor Love gaat spelen kun je in gaan zetten met eigen geld of gratis gaan spelen. Gratis inzetten kan voor je plezier, maar uiteraard ook om te oefenen. Wanneer je ervoor kiest om direct voor de winst te gaan zal je bij Doctor Love aan de slag kunnen gaan op maximaal 20 winlijnen. Hierop kan gespeeld worden met een minimale muntwaarde van 1 cent en kan een maximale muntwaarde van 2 euro gespeeld worden. Inzetten doe je bij het gebruik van alle winlijnen met minimaal 20 cent per draai en het maximale bedrag dat gespeeld kan worden zal uitkomen op een totaal van 40 euro per speelronde.

Beoordeling Doctor Love videoslot

Hoewel we in eerste instantie niet al te veel van deze Doctor Love videoslot verwacht hadden is deze gokautomaat ons 100 procent meegevallen. Het spel is namelijk bereikbaar voor ieder budget en biedt voldoende mogelijkheden om met reguliere symbolen of extra functies tot een winst te komen.