dolphin reef videoslotZoals de naam van deze videoslot je al direct verteld zal je qua thema hier alles vinden dat met dolfijnen te maken heeft. Je wordt grafisch gezien dan ook niet voor niets mee het water ingenomen, waar je in een prachtige omgeving uiteraard verschillende bijpassende themasymbolen zal kunnen ontdekken. Daarnaast zal je ook geluidstechnisch niet teleurgesteld worden en kun je altijd rekenen op de optimale spelbeleving bij iedere draai op de rollen.

Speel met 5 gelijke rollen met de Dolphin Reef

Als je op Dolphin Reef een inzet gaat plaatsen doe je dit altijd op een totaal van 5 gelijkwaardige rollen. Dit betekend uiteraard dat je per rol 3 symbolen aan zal treffen. Winsten die je bij Dolphin Reef kunt behalen zullen gevormd kunnen worden met alle symbolen die op deze rollen voorkomen. Voor het vormen van prijzen wordt er bij deze gokkast gebruik gemaakt van 20 variabele winlijnen.

Deze zijn van links naar rechts op de rollen verdeeld en kunnen een prijs uitbetalen als een combinatie een winlijn vormt vanaf de eerste rol. Combinaties zullen alleen een uitbetaling opleveren als je deze draait met meerdere soortgelijke symbolen. Een overzicht van de prijzen die beschikbaar zijn vind je door het uitbetaalschema te openen. Deze is door NextGen toegevoegd onder de info button schuin onder de eerste rol.

Dolfijnen zijn Wild

Lang verwacht en toch gekomen is de dolfijn die je bij Dolphin Reef kunt draaien beschikbaar als een Wild symbool. Bij deze videoslot is dit symbool juist bijzonder, omdat je deze alleen kunt draaien op zowel rol 2 als rol 4. Dit zal in de praktijk uiteraard wel betekenen dat je geen eigen combinatie uit kunt laten betalen van dolfijnen, maar dat deze alleen als vervanger beschikbaar zullen zijn. Het interessante van deze Wild is dat alle symbolen, inclusief de Scatters, dankzij dit symbool vervangen kunnen worden. Door deze vervangende functie zal het vormen van een winnende combinatie op de rollen uiteraard stukken eenvoudiger gemaakt worden.

Re-spins met dolfijn symbolen

Het Wild symbool is bij Dolphin Reef uitgerust met een extra bijzondere feature. Op het moment dat het je lukt om dit symbool op zowel rol 2 als 4 te draaien zal je namelijk direct 5 re-spins ontvangen. Voordat deze gedraaid gaan worden zullen de Wild symbolen helemaal uitschuiven op rol 2 en 4, zodat meerdere winlijnen tegelijkertijd gecompleteerd kunnen worden. Het draaien van de 5 re-spins tijdens deze feature is uiteraard geheel gratis.

Dolphin Reef online gokkast

Vermenigvuldig je inzet met Scatters

Prijzen kunnen niet alleen eenvoudiger behaald worden door middel van Wilds, maar ook dankzij de Scatter symbolen die gedraaid kunnen worden. Deze worden bij Dolphin Reef aangegeven door de schatkist op de bodem van de oceaan. Op het moment dat er minimaal 3 van deze Scatters gedraaid worden zal je inzet vermenigvuldigt worden. Hierbij ontvang je minimaal een prijs van 3 keer je inzet en kun je tot maximaal 100 keer je inzet winnen. Uiteraard bepaald et aantal Scatter symbolen wat je draait welke prijs er gewonnen wordt. Je hoeft deze symbolen bovendien niet te draaien op een winlijn, maar mag deze willekeurig op de rollen laten verschijnen.

Inzetlimieten per draai

Iedere draai die je met de rollen van Dolphin Reef doet kun je zelf bepalen welk bedrag er aan inzet gespeeld moet worden. Dit doe je op maximaal 20 winlijnen door gebruik te maken van muntwaardes in de waarde van 1 cent tot en met 2 euro.

Zodra alle winlijnen actief zijn zal er een minimale inzet van 20 cent per draai vereist zijn. Als je meer geld wilt gaan spelen zal er een maximaal bedrag van 40 euro op de rollen van Dolphin Reef als inzet ingesteld kunnen worden. Wanneer je niet direct voor geld wilt spelen is gratis inzetten met virtueel speelgeld en zonder risico eventueel ook een goede optie.

Beoordeling Dolphin Reef videoslot

Als je Dolphin Reef gaat spelen kun je rekenen op heel wat mooie kansen voor het behalen van winst. Er wordt geen gebruik gemaakt van free games, maar grotendeels wordt dit direct goed gemaakt door de re-spins die je kunt winnen met de dolfijnen als Wild. Iedere draai krijg je hoge kansen om geld te winnen en je mag daarvoor nog eens alle symbolen gebruiken ook. Wij hebben met deze review in ieder geval een positief gevoel aan het spelen van Dolphin Reef overgehouden.