Double Buffalo Spirit: tem de buffel en win

Double Buffalo Spirit is een online slot van WMS waarbij je je in de Amerikaanse woestijn bevindt, met de ondergaande zon op de achtergrond. Om de strijd aan te gaan met twee levendige buffels, heb je toch wel wat moed nodig. Maar wanneer je deze verzameld hebt, je deze gokkast besluit te spelen en je ze weet te temmen, dan kun je aantrekkelijke prijzen winnen. Doordat je dit spel gewoon via je desktop, telefoon of tablet kunt spelen, hoef je daar niet eens de deur voor uit en haal je die cash gewoon vanaf de bank binnen.

Win alle kanten op

Deze gokkast gaat uit een 5×4-rooster en biedt je net als andere gokkasten die werken volgens het ‘any way’-principe 1024 manieren om te winnen. Payouts lopen in dit spel, net als in bijvoorbeeld een ander populair WMS-spel Raging Rhino, zowel van links naar rechts als van rechts naar links, wat natuurlijk alleen maar in het voordeel van jou als speler is. Hoewel het ontwerp van het spel vergeleken met de mogelijkheden van tegenwoordig redelijk basic oogt, wil dit niet zeggen dat het spel saai is. Doordat je je in de woestijn bevindt, moet je natuurlijk opletten voor allerlei soorten wild. Zo is de kans groot dat je adelaars, leguanen en goffers tegenkomt in het spel.

Daarnaast spelen ook de kaartsymbolen van A tot en met 9 mee. Volgens het ‘any way’-principe is het zo dat je al kunt winnen als je drie of meer overeenkomende symbolen hebt op aangrenzende rollen. Een set leguanen is goed voor 125 coins, goffers voor 150 en adelaars voor 200. Weet je een setje sterke buffels te draaien, dan verdien je maar liefst 375 coins. Het fijne aan de Double Buffalo Spirit gokkast is dat je als speler zelf je inleg en het aantal winlijnen kunt bepalen. Zo kun je al vanaf een paar cent meespelen, maar ook voor de ervaren speler hoeft het absoluut niet saai te worden. Dan kun je wat meer spanning in het spel brengen door je inzet te verhogen.

De bonusopties maken het interessant

double buffalo spirit
Net als bij iedere andere gokkast zullen het de bonusopties en andere speciale opties zijn die bepalen of dit spel tot je nieuwe favorieten gaat behoren. Daar kun je immers vaak een bedrag winnen dat vele malen groter is dan jouw eigen inleg. En laat Double Buffalo Spirit nou net van deze aantrekkelijke opties hebben. In dit spel vind je bijvoorbeeld wilds, scatter-bonussen, gratis draaien en prijsvermenigvuldigers. Hierdoor heb je met iedere draai kans op een goede winst.

De Free Spins Bonus geeft spelers tot twintig gratis draaien in eerste instantie, en in het bonusspel zelf kun je er nog eens twintig verdienen. Hoeveel bonussymbolen je draait zal uitwijzen hoeveel gratis draaien je uiteindelijk krijgt: drie bonussymbolen leveren je acht gratis draaien op, bij vier symbolen krijg je er vijftien en bij vijf krijg je ze alle twintig. En doordat je weer opnieuw kunt draaien met deze gratis draaien, kun je weer een aantal gratis draaien winnen. Bovendien maak je hierbij kans op een vermenigvuldiger, wat je winst nog aantrekkelijker maakt. Het meest gezochte symbool in dit spel is echter de vorstelijk ogende buffel. Weet je vijf van deze symbolen te draaien in het basisspel, dan win je een uitbetaling die kan oplopen tot wel 2.000 coins.

Absolute aanrader voor de minder ervaren speler

Double Buffalo Spirit is zeker een aan te raden gokkast. Dit heeft vooral te maken met de vele winmogelijkheden doordat de combinaties van zowel links naar rechts als andersom gelden, en natuurlijk de verschillende leuke bonusopties. De winsten zijn hier niet enorm, maar zeker voor beginnende spelers is het een goede start om eens een kijkje te nemen in het wilde westen van Double Buffalo Spirit en te kijken of zij de beesten weten te temmen.