De Dr. Jekyll and Mr. Hyde is een indrukwekkende 3D videoslot van softwaremaker Betsoft gebaseerd op de zeer populaire novelle geschreven door Robert Louis Stevenson. Je speelt deze online slot op vijf rollen met dertig winlijnen.

Dr. Jekyll and Mr Hyde
Het thema van de Dr. Jekyll and Mr Hyde videoslot is gebouwd rond het 19e eeuwse Londen waar de slechte persoonlijkheid Dr. Jekyll een centrale rol speelt. Deze bijzondere videoslot beschikt over enkele zeer mooie bonus rondes en extra features.

Hoe moet je de Dr. Jekyll and Mr Hyde videoslot spelen?

Alle belangrijke uitbetalingen, spelregels en bonusrondes kan je in de rechter bovenhoek vinden van de gokkast. Met minimaal drie of meer dezelfde symbolen op een actieve winlijn heb je al prijs. Het Wild Hyde symbool is belangrijk bij deze gokkast omdat het alle ander symbolen vervangt behalve dat van Jekyll, Hyde en het Game Logo om nog mooiere winnende combinaties te maken. Het Game Logo vind je alleen op de rollen 1, 2, 3 en 4.

Inzetmogelijkheden en uitbetalingen

Dr. Jekyll and Mr Hyde GokkastInzetten is eenvoudig want dat doe je in de linkerbenedenhoek van de gokkast. De minimale inzet is 0,60 cent tot maximaal 150€ per draai. Hier vind je ook de Max Bet, Auto Play en Double Up opties van deze gokkast. De symbolen van Dr. Jekyll, Mr Hyde en Wild Hyde betalen het meeste uit tot wel 6.000 credits.

Bij winnende combinaties krijg je Dr. Jekyll, Mr Hyde, Wild Hyde en een politieagent te zien op de rollen. Verder het je ook nog andere symbolen: sleutelgat, herenhuis, open haard, laboratorium notities, krant, blauw drankje, rood drankje en het spel logo op deze videoslot. Als het rode drankje verschijnt op de rollen twee en vier, zal aan weerszijden van het Dr. Jekyll symbool alles veranderen in Wild Hydes voor mega winsten.

Het blauwe drankje vind je op de rollen twee en vier, en aan weerszijden van het Mr Hyde symbool wordt een speciale bonus van maximaal 20x de totale inzet uitbetaald met ook nog kans op veel Free Spins. Als Mr. Hyde verschijnt aan weerszijden van het Game Logo, dan wordt de Frenzy Bonus geactiveerd. De ronde eindigt wanneer Mr. Hyde wordt gepakt door de politie.

Ook mobiel te spelen

De Dr. Jekyll en Mr. Hyde videoslot is ook geschikt voor het spelen op diverse mobiele apparaten, en het is belangrijk is dat het er net zo mooi uitziet als op de desktop computer. Speel deze online gokkast op je iPhone of Android apparaat en je zult zien dat het soepel speelt zonder onderbrekingen

Onze conclusie

Er is geen enkel discussie mogelijk over de kwaliteit van de graphics en de uitstekende verhaallijn zoals bijna altijd bij BetSoft. Maar de Dr. Jekyll en Mr. Hyde videoslot is wel een van hun beste gokkasten tot nu toe. Spelers zullen hun vingers aflikken met de vele bonus rondes en free spins van deze gokkast met 480.000 credits als hoofdprijs.