De bekende softwareontwikkelaar Net Entertainment heeft aangekondigd dat ze met een nieuwe videoslot komen gebaseerd op de klassieke Universal horror film Dracula. Dracula is een online videoslot met vijf rollen en veertig winlijnen met als centrale thema de mysterieuze vampier die jaagt op zijn slachtoffers, in een nooit eindigende dorst naar bloed.

Ondanks dat NetEnt een overeenkomst heeft met de Universal Studio’s heeft deze gokkast op het eerste gezicht een tekenfilm achtig uiterlijk zonder echte filmbeelden. Het thema is ook niet helemaal nieuw voor NetEnt want iedereen kent natuurlijk de mega populaire Bloodsuckers, een van de top videoslots van Netent die na al die jaren nog steeds erg veel gespeeld wordt.

Dracula

Extra’s op de Dracula video slot

Zoals met alle nieuwe games van NetEnt is de Dracula video slot zowel te spelen op je desktop als de diverse populaire mobiele apparaten als de iPhone, iPad en de Android toestellen.

Het spel beschikt over Free Spins, Stacked Wilds, Regular Wilds en een Bat Feature. Deze release is er een uit een serie van NetEnt videoslots die zijn gebaseerd op Universal horrorfilms. Andere titels in deze reeks zijn onder Frankenstein, The Invisible Man, en Creature from the Black Lagoon.

Voor de mensen die niet kunnen wachten is er al een Youtube promo beschikbaar met beelden van de Dracula videoslot. Om hem echt te kunnen spelen is het wachten op de release die voor 23 april staat gepland bij de diverse Netent casino’s.