Als je op de Dracula videoslot van Netent gaat spelen zal je zien dat de spanning al vanaf het laden direct om te snijden zal zijn. Inzetten worden bij het spelen van Dracula geplaatst op een totaal van 5 rollen. Iedere rol heeft de beschikking over 4 symbolen, waarmee uiteraard heel wat verschillende prijzen gewonnen kunnen worden. Om tot een winst te kunnen komen is je doel zoveel mogelijk symbolen van een soort op de rollen te laten draaien.

Prijzen worden uitgekeerd van links naar rechts en moeten vanaf de eerste rol een winlijn zien te vormen. Hiervoor wordt er bij deze slotmachine gespeeld met maximaal 40 winlijnen.

Speldetails Dracula Netent


Bijzonder om te vertellen is dat deze Netent Dracula videoslot een 3D spel is. Tijdens het spelen kan je dan ook rekenen op tal van verschillende animaties, die het spelen van deze gokkast zeer leuk zullen maken. Niet alleen de lay-out van Dracula is aangepast naar het thema, maar ook de symbolen die gedraaid kunnen worden zijn geheel in stijl. Bovendien kun je tijdens het spelen, als je je geluid aan hebt staan, ook genieten van vele verschillende geluiden om de spanning er nog beter in te brengen.

Gewone en stacked Wild symbolen

Wanneer je gaat spelen zal je bij Dracula al snel ontdekken dat er verschillende Wild symbolen aanwezig zijn. De reguliere Wilds beslaan 1 positie van de rollen en kunnen op elkaar gedraaid worden om zo Stacked Wild symbolen te vormen.

Op alle manieren kunnen de Wilds de reguliere symbolen van Dracula vervangen. Dit betekend dat je een combinatie van meerdere symbolen kunt completeren of langer kunt maken door een Wild aan een combinatie toe te voegen. Dankzij de functie die voor de Wilds geldt kun je direct genieten van verhoogde winkansen, waarbij de Wilds op alle winlijnen een vervangende functie uit kunnen voeren.

Free spins

Voor het verkrijgen van free spins zijn er bij Dracula geen specifieke Scatter symbolen aanwezig. De Stacked Wilds die hierboven zijn beschreven zal je namelijk nodig hebben om free spins te kunnen innen. Als je op rol 2 en 4 een stacked Wild symbolencombinatie hebt die de hele rollen vult zal je bij Dracula 10 free spins ontvangen.

Uiteraard wordt er bij deze spins geen geld afgehaald van je tegoed en kun je geheel gratis prijzen bijeen draaien. Alle prijzen die er tijdens de free spins gewonnen worden zullen uitbetaald worden op basis van de laatste inzet. Als de Bat feature tijdens de free spins actief is kun je hiermee meerdere keren 2 extra spins winnen en zo langer de rollen van deze speelautomaat gratis laten draaien.

Bat feature

Dracula NetentTijdens het draaien van de rollen kun je bij Dracula rekenen op de Bat feature. Deze functie kan geheel willekeurig geactiveerd worden en zal ervoor zorgen dat de vampiers die rondvliegen andere symbolen vervangen. Dankzij de Bat feature zullen er bij Dracula meerdere symbolen van eenzelfde soort op de rollen verschijnen en kunnen makkelijker winsten worden behaald. Terwijl deze functie actief is kunnen er 2 symbolen worden veranderd, maar ook complete rollen kunnen dankzij deze functie worden aangepast.

Inzetlimieten en prijzen bij Dracula

Om winst te kunnen maken zal je deze Netent videoslot Dracula voor geld moeten gaan spelen. Als je inzetten voor geld gaat plaatsen kan je dit doen door de muntwaarde te veraneren en door te bepalen hoeveel munten er per winlijn ingesteld dienen te worden.

Muntwaardes starten bij Dracula op 1 cent en kunnen maximaal ingesteld worden op 1 euro. Minimaal wordt deze slotmachine gespeeld met een inzet van 40 cent en maximaal kunt u uw inzetten plaatsen met een bedrag van maar liefst 400 euro. Uiteraard zijn er met deze inzetten verschillende prijzen te winnen. Alle combinaties die met een bepaald aantal symbolen een prijs op kunnen leveren zijn terug te vinden in de prijzentabel. Hier zijn bovendien ook de extra functies van deze video slot aangegeven.

Beoordeling Dracula

Nadat wij Dracula gespeeld hebben kunnen wij niet anders dan concluderen dat Netent een topper heeft weten te creƫren. In navolging van spellen als Frankenstein en The Invisible Man is deze naar ons idee dan ook echt de moeite waard voor het plaatsen van een inzet. Free spins, Wild symbolen en de verschillende inzetlimieten die gebruikt kunnen worden maken van Dracula een complete gokkast voor iedere speler.