Draculas FamilyDeze Dracula’s Family is een echte aanrader voor iedere speler die van videoslots houdt. Op dit spel zijn heel wat symboolcombinaties te vormen die tot een winst kunnen leiden. Alle voorkomende symbolen van deze video slot kunnen voor jou van betekenis zijn. Dit spel van Playson heeft alles in huis om jou niet alleen te vermaken, maar ook het casino met winst te laten verlaten. Om te beginnen is de uitstraling van dit spel erg belangrijk.

Je wordt als het ware uitgenodigd bij Dracula’s Family om binnen te treden in het kasteel. Voortdurend zijn er animaties aanwezig op de rollen, maar ook naast de rollen. Dracula’s Family wordt gespeeld met 5 rollen. Winnende combinaties kunnen maximaal gemaakt worden op 15 winlijnen en moeten daarbij altijd gedraaid worden van links naar rechts, met het begin altijd op rol 1.

Inzetmogelijkheden Dracula’s Family

Voordat je wint kunt behalen op een video slot zal er uiteraard een inzet geplaatst moeten worden. Inzetten kan je bij Dracula’s Family plaatsen met verschillende muntwaardes en ook het aantal winlijnen waarmee je speelt kan worden aangepast. De muntwaardes bij dit spel zijn in te stellen op waardes van 1 cent tot en met 3 euro. De minimale inzet waarmee deze video slot gespeeld moet worden komt daarmee op een bedrag van 15 cent per draai. Dit is vastgesteld bij het gebruik van alle winlijnen. Anderzijds kan je Dracula’s Family spelen met inzetten tot een maximum van 45 euro per draai.

Verander 3 rollen in een Wild symbool

Bij het spelen van deze slotmachine mag uiteraard een Wild symbool niet ontbreken. Dracula’s Family heeft de 2 jongens van de familie als Wild beschikbaar, die een opmerkelijke functie hebben. Wanneer u de tweeling op rol 5 weet te draaien, dan zullen zijn oogballen gooien naar 2 andere rollen. In totaal zullen zij rol 5 en 2 willekeurige andere rollen helemaal in een Wild vervangen en er zo voor zorgen dat je dus meerdere winnende combinaties kunt vormen.

Draculas Family Playson

Geniet van meerdere free spins mogelijkheden

Het logo van Dracula’s Family kan gedraaid worden als een Scatter. Met dit symbool kan je eenvoudig winsten behalen, zonder dat je deze verplicht zal moeten draaien op een actieve winlijn. Heb je 3 of meer willekeurige Scatter symbolen op de rollen weten te draaien, dan zal een prijs keer je inzet uitbetaald worden. Wat je ook nog kunt bereiken met deze Scatter is dat de free spins mode actief wordt. Bij Dracula’s Family zijn er maar liefst 4 free spins modes die allemaal tot een grote winst kunnen komen.

Mad Multiplier

De Mad Multiplier is de eerste free spins bonus die je zal krijgen. Hierbij worden er 15 free spins toegekend, waarbij alle prijzen die gewonnen worden met een vermenigvuldiger van 5x uitbetaald zullen worden. Daarnaast is het tijdens het spelen van deze free spins mogelijk om opnieuw Scatter symbolen te draaien. Hiermee worden op nieuw 15 free spins gewonnen die direct aan je spin tegoed toegevoegd zullen worden.

Eternal Love

Win je de Eternal Love free spins, dan krijg je ook 15 free spins toegekend. Hierbij is geen vermenigvuldiger actief, maar zullen pa en ma zorgen voor een bonussymbool die prijzen op kan leveren. Heb je 3 Scatters of meer tijdens deze modus, dan krijg je direct nieuwe free spins toegekend.

Wild Whistle-heads

Tijdens de 15 free spins die je krijgt in de Wild Whistle heads modus zal je met het Wild symbool vele extra prijzen kunnen halen. Deze transformeert zoals eerder al gezegd meerdere rollen in Wilds en kan zo behoorlijke prijzen opleveren. Ook hier zijn 15 nieuwe free spins te winnen als je 3 of meer nieuwe Scatter symbolen draait.

Delirious Reels

De Delirious Reels free spins die je krijgt hebben een aparte functie. Tijdens de 15 free spins zullen de rollen bij iedere juiste combinatie namelijk opzij schuiven. Ieder keer dat er een nieuwe combinatie gevormd wordt stijgt de vermenigvuldiger tot een maximum van 7x.

Beoordeling

Dracula’s Family ziet er erg netjes en verzorgd uit. Je wordt als speler direct uitgenodigd om te spelen. Wanneer je de mogelijkheden van de vele free spins en de Wilds ontdekt wordt dit gevoel nog meer versterkt. Deze video slot is er één die je echt niet mag missen, of je nou gratis gaat spelen of voor echt geld.