Van alle online gokkasten is de Dragon Emperor van Aristocrat zeker een van de best ontworpen en vormgegeven machines. Het is een slot waarin echt een verhaal verteld wordt. Je gaat als speler op avontuur om de legendarische schat van de Dragon Emperor te vinden: iets dat nog nooit iemand gelukt is. Volgens de legendes woont deze keizer al duizenden jaren lang in de Sneeuwbergen, beschermd door de Gouden Draak die hem beschermd tegen alle ongeluk. Kan jij de schat van de Dragon Emperor vinden, en ontsnap jij met de enorme jackpot?

De Dragon Emperor: een spannende online gokkast van Aristocrat

In deze gokkast online speel je met vijf rollen, en doe je je best om de schat van de keizer te vinden. Deze schat bestaat uit oneindig kostbare eeuwenoude artefacten van edelsteen, en een set van vijf parels, de Dragon Pearls, die in de gouden drakenklauwen verstopt zitten.

Met enig succes kunnen spelers beloond worden met mysterieuze scatterbonussen, wildbonussen en bonusrondes, en kunnen gratis spellen verdiend worden. Met 243 winlijnen zijn er genoeg verschillende manieren om de tocht naar de sneeuwtoppen te maken en de schat te veroveren uit de klauwen van de legendarische keizer.

dragon emperor

Het raadsel van de Emperor

Dankzij vele raadsels die er rondom de schat van de eeuwenoude Dragon Emperor bestaan, blijf deze online gokkas steeds interessant. De lettersymbolen op de rol zijn aanwijzingen die je moet opvolgen om de locatie van de keizer en zijn draak in de besneeuwde bergen te vinden – en misschien wel de schat te ontdekken. Drie tot vijf overeenkomstige symbolen geven al een beloning van 5 tot 150 keer je inzet.

Als in de buurt komt van de plek waar de Dragon Emperor zich schuil houdt, kun je de waardevolle edelstenen vinden die je naar de goede locatie wijzen. De hangers en kleine kistjes van jade op de rollen zijn goed voor 350 tot 500 munten – als je er vijf tegelijkertijd raakt op de rol. De zeldzame Dragon Pearls zijn zelfs goed voor 800 keer je inzet.

Verdien grote bonussen

Als je de schatten hebt verzameld, word je beloond met bonussen. De Golden Square scatters kunnen je totale inzet verhogen tot wel 40 keer, en een enorme bonus opleveren. Drie of meer Golden Square-symbolen leidt ook tot een gratis spel waarin je zeven keer gratis draait. Vier symbolen zijn goed voor 10 gratis spellen, en vijf zelfs voor 15 gratis keer draaien. Naast deze Golden Squares zijn er ook nog Golden Dragon-symbolen in deze online gokkastent. Dit zijn de wilds in het spel.

De gouden draak heeft de kracht om alle andere symbolen te vervangen (behalve de Golden Squares) en als de draak verschijnt, heb je grote kans op een winnende combinatie. Tijdens gratis spellen vergroten de gouden draken bovendien de kans op uitbetaling door te verschijnen op de vijfde rol.

Dragon Emperor

Bepaal zelf je inzet

De schatten van de Dragon Emperor kan je vinden met een inzet die je helemaal zelf uitkiest. Deze online gokkast werkt al vanaf 0.3 munten per spin, dus de inzet hoeft helemaal niet zo hoog te zijn als je misschien zou denken. Voor de 243 winnende lijnen kun je al draaien vanaf 30 munten – waarbij de munten een waarde hebben tussen de 0.01 en de 2. Zo kun je zelf bepalen hoeveel je op het spel zet om de schat van de keizer te ontfutselen.

Ervaren avonturiers, die niet bang zijn voor de hoge bergtoppen en de machtige gouden draak, kunnen kiezen voor een inzet van 60 munten per spin. De prijzen nemen dan natuurlijk ook evenredig toe, zodat de kans op het vinden van de echt antieke schat steeds hoger wordt.

Stap in de schoenen van een avonturier

Met de gokkasten van Aristocrat ben je verzekerd van een spannend avontuur. Bij de Dragon Emperor online gokkast betreed je een wereld vol oude Chinese mysteries, gevaarlijke draken en kostbare schatten. Dat is leuk voor iedereen – of je nu een beginnende gelukszoeker bent of een ervaren waaghals. Deze gokkast online is prachtig vormgegeven, met veel leuke bonusspellen en spannende wilds en scatters. De vele voordelen van online gokkasten worden duidelijk als je op deze videoslot speelt. Wees de Dragon Emperor te snel af, steel de schat en neem de volledige controle over je eigen lot.