Dragon Island is een online gokkast geproduceerd door NetEnt. Je speelt deze gokkast op vijf rollen met dertig winlijnen(2x 15). Om geld te verdienen heb je de beschikking over verschillende Wilds, Scatters en gratis spins. Je kunt de Dragon Island gokkast om echt geld spelen vanaf 30 cent per draai voor alle winlijnen. De highrollers kunnen dit opvoeren tot €150 per spin. Wil je eerst eens kijken hoe alles werkt? Probeer hem dan helemaal gratis zolang als je wilt.

dragon island

Dragon Island extra’s

Als het Golden Wild symbool verschijnt op de rollen, worden alle symbolen vervangen behalve de Scatter, waardoor je nog meer kans hebt op mooie winnende combinaties met een multiplier van 2 tot 8x. De symbolen die je op het scherm van de Dragon Island gokkast kan tegenkomen zijn vijf verschillende draken, en de bekende speelkaart symbolen van tien tot en met aas. Deze laatste zijn altijd gereserveerd voor de kleine uitbetalingen. De gewone Wild is een grijze draak die je helpt met de vervanging van missende symbolen op de juiste positie.

Dragon Island netent

Het Scatter symbool is de vulkaan, en als je er drie, vier of vijf willekeurig op de rollen draait activeer je tien, twintig of vijftig gratis spins met je huidige inzet. Het spannende is dat deze gratis spins ook kunnen worden gereactiveerd voor prachtige geldprijzen. Tijdens de gratis spins wordt één rol Wild wat tot nog meer winnende combinaties kan leiden.

Inzet kiezen

De Dragon Island gokkast heeft 15 winlijnen, maar je kunt er voor kiezen om de kast van links naar rechts en visa versa te laten betalen. Je hebt dan de beschikking over 30 winlijnen. Natuurlijk kost dit ook dubbel zoveel geld, maar dan kan je ook tot 400.000 munten per draai winnen! Verder is de Dragon Island geen erg uitgebreide gokkast, maar wel erg onderhoudend. Verwacht echter geen eindeloze bonusgames en flitsende graphics, want dat heeft deze videoslot eenvoudig weg niet. Al met al geen slechte gokkast, maar wel een beetje dertien uit een dozijn.