Een vuurspuwend spel

Dragon Slot is een videoslot met een wiel van vijf rollen en met twintig winlijnen. In dit spel kun je gratis spins winnen en het heeft een indrukwekkende bonusronde. Het spel biedt je veel spannende momenten en de jackpot betaalt goed uit. Als je begint met spelen zul je zien dat het spel gebaseerd is op een fantasy thema, maar met een spannende draai. Het hele spel en symbolen zijn gecreëerd door de fantastische en legendarische illustrator Ciruelo. De symbolen van de draken, ridders en schedel maskers zullen je verwonderen.

dragon slot

Een schitterend vormgegeven videoslot

Dragon slot is een fantasie slot en het vindt plaats in een kasteel. Op de achtergrond zie je naast de nodige draken ook vuurzeeën en veel gouden munten. De symbolen zijn geweldig vormgegeven en geven het hele spel een spannend uiterlijk. Met vijf wielen en twintig winlijnen kun je minimaal inzetten vanaf twintig cent tot tweehonderd euro per spin. De waarde van je munten kun je instellen van 0.01 tot 10.00. Het spel kan je vijfentwintig gratis extra spins geven en heeft een verdubbelaar tot wel zes keer de waarde van je inzet. Het spel bevat wilds (jokers) en een bonus ronde.

Schitterende draken

Zoals als eerder gezegd zijn de graphics van dit spel fenomenaal en allemaal ontwikkeld door de illustrator Ciruelo. Niet veel mensen kennen zijn naam, maar in de fantasiewereld is hij een grote speler. Hij is de artiest als het gaat om het creëren van draken. Hij heeft werk gedaan als George Lucas, the Conan, the Barbarian serie en zelfs voor Playboy. Het spel bevat ridders, draken, vuur en symbolen van speelkaarten van A tot tien. Het spel heeft vijf rollen en op het hele wiel staan vijftien symbolen. Wanneer je een grote win binnen sleept komt er een schitterende animatie naar voren met een indrukwekkende draak en het bedrag dat je hebt gewonnen.

Vechten met draken

Wanneer je een bonusronde weet te activeren kun je één van de twee bonus rondes krijgen. De eerste is de rode draak tegen de blauwe draak. Deze bonusronde wordt geactiveerd wanneer je drie kasteel-symbolen krijgt op de tweede, derde en vierde rol. Je moet hopen dat de blauwe draak wint, want dan kun je een winst krijgen van maximaal vijftig keer je inzet. Hoewel dit meestal eindigd in twinitg keer je inzet. Je moet het wiel aan de rechterkant stoppen, afhankelijk op welke draak hij gericht staat.

Er komt dan een grote vlam die één van de twee draken langzaam vermoord. Als de rode draak de blauwe draak vermoord zonder dat de rode draak geraakt is krijg je een kleine verdubbeling van je inzet met twee keer. Wanneer de blauwe draak de rode draak vermoord, zonder geraakt te worden krijg je een flinke verdubbelaar van wel 49 keer je inzet. Het is een stuk mooier dan winstgevend. Maar mooi is altijd goed, toch?

Tweede bonus ronde

Dan is er nog een tweede bonus ronde. Ook deze is ontzettend mooi, maar tegelijkertijd ook hartverscheurend. Zorg ervoor dat je drie ridders krijgt op de eerste, derde en vijfde rol. Met deze bonusronde maak je kans op gratis extra spins. Je moet kiezen tegen welke draak de ridder op het witte paard moet vechten. En je begint hoe dan ook met tien gratis spins, een uitgebreide wild op de eerste rol en een verdubbelaar van keer één. Maar je wilt natuurlijk meer. Hiervoor moet je één van de volgende opties kiezen. De rode draak: hierbij kun je tot veertien gratis spins winnen, een verdubbelaar van keer vier en mag je vier keer kiezen.

dragon slot gokkast

Deze keuze heeft een hoge kans van winnen. Je kunt ook de blauwe draak kiezen, hierbij kun je twintig gratis spins winnen een verdubbelaar van keer vijf en mag je zes keer kiezen. De kans op winnen is bij deze draak gemiddeld. Je kunt ook nog de groene draak kiezen: win vijfentwintig gratis spins, een verdubbelaar van zes keer en je mag acht keer kiezen. Deze draak heeft wel een lage winkans. Als je de draak gekozen hebt, sta je voor twaalf verschillende opties. Je kunt namelijk een draak kiezen en kans maken op meer gratis spins en een verdubbelaar, maar je kunt ook voor de ridder kiezen, dan heb je gegarandeerd tien gratis spins en een verdubbelaar van keer één.

En dat is eigenlijk net niks. Het kan dus vrij frustrerend, hartverscheurend, worden. Meestal houdt je van de blauwe draak, maar de kans is groot dat je overstapt naar de rode zodra je budget een beetje laag wordt. Of je gaat voor groen als je voor de grote winst gaat, of gewoon zin hebt om naar huis te gaan.

Schitterende graphics en een spannend spel

Dragon Slot is gewaardeerd tot één van de beste en meest vermaak volle slots van Leander Games. Door de geweldige graphics, boeiende soundtracks en geluiden, mooie symbolen, leuke extra functies en een spel waarbij je draken tegen elkaar kunt laten vechten en uitgebreide wilds. Maar het wordt extra speciaal gevonden door de Win Both Ways functie, die je in tegenstelling tot veel andere slots laat winnen vanaf beide kanten.

Waar je normaal een winlijn op je wiel moet hebben van de meest linker rol naar rechts, kun je bij dit spel ook winnen vanaf de meest rechter rol naar links. Het spel is te spelen zowel op je desktop als op je mobiele telefoon. Je hebt er wel snelle wifi voor nodig en de laatste sofware.