Dragons Inferno, een monsterlijk leuk spel.

In een wereld hier ver vandaan en heel lang geleden werd de aarde geregeerd door draken. Met hun vurige adem joegen ze iedere bewoner angst aan, en wanneer je ze boos maakte liep het zeker verkeerd met je af. Het spel Dragons Inferno neemt jou mee naar deze magische wereld, waar de temperatuur gevaarlijk hoog kan worden. De draken van Dragons Inferno zullen zorgen voor flink wat zweetdruppels op jouw voorhoofd met hun vurige adem en met de spanning van dit spel. Terwijl jij vecht tegen de slechte draken, daarbij geholpen door een paar goedaardige draken, zal je een drakenschat weten te vergaren die jouw dromen ver te boven gaat.

Het uiterlijk van Dragons Inferno

De gokkast Dragons Inferno speel je op 5 wielen, en het spel bestaat totaal uit wel 30 winlijnen. Je staat er bij het spelen van dit spel niet alleen voor; er zijn een aantal unieke symbolen in dit spel verwerkt die in jouw voordeel werken. Het zijn deze symbolen en features die het voor jou eenvoudig maken om rijkdom te vergaren en in veiligheid te brengen terwijl je de vurige adem van de draken in je nek voelt.

Wanneer je het spel Dragons Inferno speelt word je namelijk bijgestaan door een aantal Wilds, Scatters, Wilds die zichzelf kopiƫren en een behoorlijk aantal free spins. Het wild symbool wordt vertegenwoordigd door een gouden draak. Wanneer deze gouden draak op je derde wiel terechtkomt zal het zich uitbreiden en kopiƫren naar je andere wielen toe. Dit zorgt ervoor dat jouw winstkansen behoorlijk toenemen. Je kan namelijk op die manier meerdere winrijen tegelijk volkrijgen waardoor jouw inzet wordt vermenigvuldigd tot ongekende hoogtes.

Er is ook een rood-paarse draak die als Scatter functioneert. Verschijnt deze scatter op meerdere winstlijnen dan ben jij ervan gegarandeerd dat al die winstlijnen aangevuld worden, waardoor jij je inzet ziet vermenigvuldigen. Daarnaast vergaar je op die manier een behoorlijk aantal bonus spins.

dragons inferno
Bij het ontwikkelen van Dragons Inferno is door de producent Williams Interactive veel aandacht besteed aan de kwaliteit van de graphics en de geluidseffecten. Er wordt gebruik gemaakt van G+ deluxe effecten in dit spel wat het spelen van dit spel Dragons Inferno tot een waar genot voor het oog maakt. Daarnaast maakt Dragons Inferno gebruik van de steeds weer herhalende free spin rondes. Dit maakt het spelen van Dragons Inferno tot een feestje.

Jouw winkansen bij Dragons Inferno

Spelontwikkelaar Williams Interactive is erin gespecialiseerd games te ontwikkelen waar een mooi speelveld samen gaat met extreem hoge winstkansen. Er wordt dan ook uitgebreid gebruik gemaakt van Wilds in dit spel, en daarnaast is het moeilijk om het hoge aantal free spins te weerstaan. Williams Interactive doet er alles aan om jou dit geweldig leuke spel te laten spelen. Je kan al instappen vanaf een tarief van 1 cent per winlijn, maar het spreekt voor zich dat je met een hogere inzet tot behoorlijk hogere winstkansen kan komen.

Het gebruik van Free spins zorgt ervoor dat jij met iedere ronde kans maakt om geld te winnen, terwijl je geen inzet kan verliezen tijdens de free spins. Het spelen van het spel Dragons Inferno wordt pas extra feestelijk wanneer jij op winst staat natuurlijk. De bonus rondes en free spins volgen elkaar in een rap tempo op, waardoor jouw geluk steeds meer toeneemt. Het aantal bonus spins in het spel Dragons Inferno zal behoorlijk snel oplopen; het is niet ongebruikelijk dat jij minimaal 10 bonusspins krijgt, maar dit aantal kan nog gemakkelijk oplopen tot maar liefst 40 bonusspins. Tijdens deze bonusspins zal jouw winst bij iedere volle winstrij worden vermenigvuldigd. Het mag voor zich spreken; Dragons Inferno is een spel waarbij de winst bepaald niet kinderachtig is.