Met een Chinees thema is deze Dragon’s Pearle videoslot van Amatic niet alleen mooi om te zien, maar ook leuk om te spelen. Als je deze speelautomaat opent zal je zien dat er gebruik gemaakt is van een eenvoudige lay-out. Hiermee is het spel goed te begrijpen en kunnen inzetten makkelijk geplaatst worden. Uiteraard kun je als je deze game wilt spelen inzetten met verschillende bedragen.

Deze Chinese slotmachine is te spelen voor spelers met een laag budget, maar ook als je meer geld te besteden hebt is deze video slot goed bereikbaar. De maximale inzet die je bij het spelen van Dragon’s Pearle kunt plaatsen komt namelijk uit op maar liefst 1000 euro. Spelers die eerst willen oefenen krijgen ook een kans. Dankzij het online casino is het namelijk mogelijk om Dragon’s Pearle gratis te spelen, waarbij het spel exact gelijk is als dat er gespeeld zou worden voor geld.

Prijscombinaties Dragon’s Pearle

Dragon's PearlAlle voorkomende symbolen van Dragon’s Pearle kunnen zorgen voor een prijs. Als je deze gokkast gaat spelen wordt er ingezet op 5 rollen, waarbij er per rol 4 symbolen worden weergegeven. Winnen kan door een combinatie van meerdere soortgelijke symbolen op een winlijn te draaien. Bij Dragon’s Pearle zijn er 50 winlijnen te vinden waar je de prijscombinaties op kunt draaien van links naar rechts. Dit zal voor jou betekenen dat een combinatie alleen gestart kan worden door deze vanaf de eerste rol in het spel te vormen.

Alle prijzen die je met de combinaties van symbolen binnen kunt halen worden weergegeven in een speciale prijzentabel. Hierin kun je per symboolsoort zien welke aantallen je nodig hebt om een bepaalde prijs in de wacht te kunnen slepen. Vooraf ben je dus altijd op de hoogte van de mogelijke geldbedragen die met een draai gewonnen kunnen worden.

Dragon’s Pearle stacked Wild

Bij het spelen van Dragon’s Pearle zal je al snel ontdekken dat er een Dragon Wild aanwezig is. De draak kan in dit geval alle symbolen vervangen, met uitzondering van de bonussymbolen. Het mooie van deze Wild is dat deze een stacked Wild is. Dit betekend dat je dit symbool meerdere keren op elkaar kunt draaien en zo dus een hele rol met Wilds kunt vullen. Het vormen van combinaties zal daarmee al snel veel makkelijker worden. Winnen met de Wild symbolen van Dragon’s Pearle kan door deze samen met reguliere symbolen in een combinatie te vormen. Uiteraard moeten deze ook van links naar rechts op een winlijn komen te staan.

Free spins dankzij de parels

Dragon’s Pearle beschikt over een parel symbool waar free spins mee gewonnen kunnen worden. Om de free spins te kunnen winnen moet je minimaal 3 van deze symbolen op de rollen zien te draaien. Je bent niet verplicht om deze in een winlijn te draaien en mag deze gewoon op willekeurige posities laten verschijnen.

Als je dit voor elkaar krijgt worden er 5 free spins toegekend, die opnieuw gewonnen kunnen worden. Met weer 3 parel symbolen tijdens de free spins zal het spintegoed dus direct verhoogd worden om verder mee te kunnen spelen. Naast de spins die gewonnen worden krijg je ook nog een prijs van 400 munten als je de bonusspins hebt weten te winnen.

Beoordeling

Wij zijn van mening dat Amatic Industries deze Dragon’s Pearle videoslot goed heeft ingericht en dat het spel begrijpend gespeeld kan worden. Vooral opvallend zijn natuurlijk de brede inzetlimieten, die dit spel ook voor de high limit spelers beschikbaar weten te maken.

Heb je een laag budget of ben je iemand die graag gratis videoslots speelt, dan is dit spel ook zeer zeker aan te raden. Wat voor reden je ook hebt om online te gokken, alle symbolen van Dragon’s Pearle kunnen sowieso winstgevend zijn. Uiteraard is het spel daarmee leuk om te spelen en zullen grafische effecten met geluiden er samen voor weten zorgen dat ook de spanning er goed in zal komen te zitten.