NetEnt weet altijd te innoveren met hun online gokkasten, en EggOMatic is ook een aparte videoslot met in de hoofdrol een mechanische kip. Op de rollen zie je verder eieren aan de bovenkant van je scherm wat in combinatie met de Wilds veel spanning oplevert.

EggOMatic spelen

De gokkast met de vermakelijke mechanische kippen speel je met 20 vaste winlijnen op 5 rollen. Speel deze slot om echt geld vanaf 20 cent tot maximaal €200 per draai voor de grote gokkers. Maar gratis voor je plezier spelen is zoals altijd ook mogelijk.

eggomatic slot

Hoe groter de kippen, hoe beter je prijs. Vooral de rode en roze kippen kunnen je veel geld opleveren. De kleine kippen geven je ook kleinere prijzen. Er is een ook Wild symbool beschikbaar op de EggOMatic, en dat is een kip die een Wild symbool vasthoudt.

De EggoMatic Machine

Het leukste van deze online gokkast is de EggOMatic machine. Deze ligt rechts van de rollen, en produceert willekeurig eieren op een lopende band bovenop je scherm. Deze gaan dan naar links elke keer dat je de rollen laat draaien, en vallen uiteindelijk van de band.

Er zijn verschillende soorten eieren, sommige verschijnen tijdens het basis spel, terwijl anderen alleen verschijnen tijdens de gratis spins ronde. Op het grootste deel van de eieren zit een geld bedrag. Dit varieert van 50 tot 2500 munten. Om dit geld te winnen, moet je een Wild symbool krijgen onder het ei. Dit activeert de Wild chicken, die het ei vangt en je een mooie geldprijs geeft.

eggomatic

Gratis Spins

Free spins worden ook ‘gevangen’ door de Wild kip. Hier zie je een oude zwart-wit tv met een teller ernaast. De EggOMatic gaat in overdrive en wordt gevuld met grotere prijzen en verschillende eieren. Free spins kunnen nog een keer worden geactiveerd of je krijgt een mysterie ei goed voor geldprijzen, Spins of Wilds. Het beste ei van allemaal is het groeiende Expanding Wild ei dat je geweldige prijzen kan bezorgen. Als je gratis spins op zijn, dan verdwijnen ook de speciale eieren van je scherm.

Conclusie

Dit is echt een aparte en leuke videoslot. Door het onconventionele thema en de eigenzinnige gratis spins ronde wordt je je iedere keer weer verrast. Grote prijzen win je vooral met het re-triggeren van de Free Spins. Door de combinatie van normale gameplay met elektrische kippen is EggOMatic een uitstekend spel geworden, een aanrader!