Beproef je geluk met de Egyptian Riches gokautomaat

Als je houdt van eenvoudig en gemakkelijk te bespelen gokautomaten dan wordt het niet beter door het spelen van Egyptian Riches. Deze gokkast bestaat uit 5-reels en 20 winlijnen en beschikt over een geweldige mix van overwinningsmogelijkheden in zowel basis spins als free spin bonus rondes. De inzetten variëren van laag tot hoog en je kunt in Egyptian Riches vrij eenvoudig een banktegoed opbouwen. De jackpot waarde kan oplopen tot 25.000 munststukken.

Eeuwenoude Egyptian Riches

De Egyptian Riches gokkast geeft free spins in een andere gedaante dan dat de meeste gokautomaten dat doen. In plaats van free spins kun je de Egyptian Riches Bonus ronde ontgrendelen door 3 of meer Cleopatra symbolen op enige positie op de reels te verzamelen. Drie of meer Cleopatra symbolen belonen je met 100 munten plus toegang tot de bonus features. Vier symbolen geeft je 1.000 munten plus dubbele winsten tijdens het bonusspel. Heb je vijf Cleopatra symbolen op de reels dan wordt je beloond met 10.000 munten en al je winsten worden in het bonusspel nog eens verviervoudigd.

Onbetaalbare schatten van de Farao en interessante features

egyptian richesEeuwenlang waren het de farao’s die over Egypte heersten. Als een herinnering aan deze tijd zijn de Grote Piramide van Gizeh en de Sfinx nadrukkelijk in het spel aanwezig. Egyptian Riches is een hommage aan deze glorieuze beschaving van duizenden jaren geleden. Ondanks het feit dat de tijd van het oude Egypte in meerdere gokkasten wordt gebruikt kan er weinig tippen aan Egyptian Riches. De symbolen in het spel zijn onder meer Anubis, Ankh, het Oog van Ra, een Falcon, Scarabeeën, Cartouches en een vaas. De historische nauwkeurigheid en de interessante symbolen worden op bijzonder gedetailleerde wijze weergegeven.

Egyptian Riches bonusronde

Het Egyptian Riches spellogo is ‘wild’ voor alle symbolen met uitzondering van de feature die wordt vertegenwoordigd door de afbeelding van Cleopatra. Deze ‘wild’ is het hoogst betalende symbool en als je er 5 van op een rij hebt is dat goed voor de jackpot van 25.000 munten. Er zijn twee manieren om de bonusronde te bereiken die verrassend genoeg door een vrouwelijke stem wordt ingeleid. Aan de linkerkant van je scherm zie je een rij van 5 mestkevers. Kies er willekeurig eentje uit en onthul het winstbedrag. Vervolgens kies je uit een groot raster een schatkist. Deze kist bevat een geldbedrag dat wordt toegevoegd aan je totale winst. Ook heb je de mogelijkheid om een andere mestkever te kiezen of dat je eindigt op ‘verzamelen’ waarmee je de bonus ronde beëindigd.

Lage inzet mogelijkheden

Egyptian Riches is een zogenaamde lage variant slot game die relatief weinig betaald. De muntwaarden hebben een breed scala en spelers van ieder niveau vinden snel hun weg in dit spel. Je kunt inzetten doen van zo laag als 0,02 munten tot maximaal 100 munten. Gebruik de inzet slider om je inzet volledig naar wens aan te passen. Egyptian Riches is daarmee zeker een geweldig spel als je nieuw bent in de wereld van online gokautomaten. Ook spelers die van van consistente uitbetalingen houden vinden snel hun weg in dit duidelijke spel. De overwinningen in dit spel zijn meestal klein, maar je wint op zeer regelmatige basis en dat is zeker een pluspunt.

Het spel is eenvoudig van opzet en daardoor ook erg gebruiksvriendelijk. Egyptian Riches laat je op een vriendelijke manier kennismaken met de mogelijkheden die online gokautomaten je te bieden hebben. Proef de smaak van leuke winsten en wordt verliefd op Cleopatra.