Elements: The Awakening is een mooie online gokkast van softwaremaker NetEnt. Samen met de 4 superkrachten moet je proberen om veel munten te verdienen. Dat kan met de elementen aarde, water, lucht en vuur, waarmee NetEnt weer een apart concept heeft aangeboord. Met de prachtige 3D beelden wordt je spelsensatie nog intenser.

Elements

Elements: The Awakening spelen

Samen met de 4 elementen aarde, water, lucht en vuur ga je spelen op 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste winlijnen met verschillende inzet niveaus. De Elements videoslot ziet er visueel prachtig uit met verbluffende en hoogwaardige 3D animaties tegen een achtergrond van planeten.

Elements: The Awakening beschikt over de Avalanche functie (in plaats van draaien, vallen de rollen op hun plaats en verdwijnen weer net als bij een lawine). Deze populaire functie ken je wellicht ook van Gonzo’s Quest of Pyramid Quest for Immortality. Probeer deze gokkast eerst gratis, en als je om echt geld wilt gaan spelen kan dat vanaf €0,20 tot de maximale inzet van €100.

Bonusrondes en extra functies

Elements: The Awakening is een online gokkast met veel extra functies zoals de Avalanche Meter en de Energy Meter. Wanneer je een winnende combinatie in het basis spel krijgt, exploderen de symbolen en maken plaats voor een andere lawine van vallende symbolen. Na 4 opeenvolgende lawines wordt één van de 4 vrije val storm modi geactiveerd. Op de energiemeter kun je zien welke Storm Modus(van welk element) zal worden geactiveerd. De Wild symbolen vervangen alle andere symbolen om een winnende combinaties te maken op een actieve winlijn. Je vindt ze alleen terug op de rollen 2, 3, 4 en 5.

Elements the awakening

De Elements Slot heeft een totaal van 4 verschillende Free Falls Storm Modus, één voor elk element. Wanneer een Free Falls Storm Modus wordt geactiveerd, krijg je 10 Free Falls, een soort gratis spins. Elke modus heeft zijn Free Falls afhankelijk van het element. Dit zijn respectievelijk: Free Fall Storm Wilds, Fire Storm Wilds, Air Storm Wilds, Earth Storm Wilds en Water Storm Wilds met ieder aparte eigenschappen als Sticky Wilds, Expanding Wilds, de Avalanche functie en veel meer.

Conclusie

Elements: The Awakening is een mooie combinatie van Starburst met de Avalanche functie van Gonzo’s Quest en de kans om 300.000 munten te verdienen. Iedere online gokkast liefhebber weet dat die 2 echte toppers zijn van NetEnt, en de Element is dan ook behoorlijk goed vinden wij. De gokkast ziet er goed uit, en er is veel afwisseling tijdens het spelen met de diverse beschikbare extra’s. Maar toch vinden wij de originele Starburst beter, en ook Gonzo’ s Quest krijgt als trendsetter van de Avalanche functie onze voorkeur. Het beste is om ze alle drie zelf te proberen, en dan te kijken wat jouw favoriet is!