In deze zeer keizerlijke tuin zal je door midden van Oosterse effecten aangenaam verrast gaan worden. Bij deze Emperor’s Garden videoslot van NextGen wordt er namelijk niet alleen op de achtergrond alles op basis van het thema weergegeven, maar zijn de symbolen nog belangrijker. Als je op een videoslot online gaat spelen wil je uiteraard kunnen rekenen op de optimale spelbeleving. Deze kunnen wij je bij Emperor’s Garden beloven, dankzij het feit dat NextGen als ontwikkelaar alles in het werk gesteld heeft om deze speelautomaat niet alleen leuk, maar ook interessant te maken op basis van de vele prijzen die er gewonnen kunnen gaan worden.

Inzetmogelijkheden per speelronde op de Emporers Garden

Emperors Garden online gokkastIedere speelronde dat je bij Emperor’s Garden de rollen laat draaien heb je de mogelijkheid om je inzet te veranderen. Om te beginnen zal je bij deze slotmachine aan de slag gaan met muntwaardes van 1 cent tot en met 2 euro. Je mag zelf bepalen hoeveel winlijnen hierbij actief zijn tot een maximum van 25. Stel dat je alle winlijnen gaat gebruiken, dan zal de minimale inzet per draai door middel van de muntwaarde van 1 cent uitkomen op een bedrag van 25 cent.

Wil je per speelronde meer in kunnen zetten, omdat je een hoger budget beschikbaar hebt? Maximaal kan er op deze game gespeeld worden met een bedrag van 50 euro per speelronde. Als je niet direct voor geld aan de slag wilt kun je online altijd gratis Emperor’s Garden spelen. Hierbij ontvang je zonder een account virtueel speelgeld, dat je uiteraard geheel zonder risico’s in zal kunnen zetten.

Speldetails voor vastigheid

Door het winnen van prijzen op een vaste manier mogelijk te maken is het bij Emperor’s Garden iedere draai overzichtelijk wat je zal moeten zien te bereiken. Om winst te kunnen maken heb je zoveel mogelijk symbolen van een gelijke soort nodig. Hiervoor zijn er op 5 rollen bij dit spel 25 winlijnen verdeeld, waarbij je een combinatie zal moeten zien te starten vanaf de eerste rol. Op de rollen die je bij Emperor’s Garden aantreft zijn per rol 3 symbolen aanwezig. Alle symbolen die gedraaid kunnen worden zijn ook beschikbaar voor het behalen van een winst. Om te zien welke prijzen er gewonnen kunnen gaan worden zal je een uitbetaalschema kunnen openen door gebruik te maken van de info button.

Expanding Wilds verzorgen betere winkansen

Om op een eenvoudigere manier tot een prijs te kunnen komen is er bij Emperor’s Garden als extra een Wild symbool aanwezig. Een prachtige foto van de tuin als symbool kan hier dan ook gebruikt worden als vervanger van alle andere symbolen. Het enige symbool dat bij Emperor’s Garden niet vervangen kan worden is de Scatter, die gevormd wordt door de Koi karpers. Als een Wild symbool gedraaid wordt zal deze direct zijn Expanding functie uitvoeren. Dit houdt in dat het symbool zich uitstrekt over een hele rol en je zo meerdere winlijnen tegelijk zou kunnen gaan completeren.

Emperors Garden videoslot

Yin Yang Koi karpers

Op de rollen van Emperor’s Garden is niet alleen een Wild symbool aan te treffen als extra, maar kan ook gebruik gemaakt worden van de Koi karpers als Scatters. Deze zijn een soort van vormgegeven in het Oosterse Yin Yang teken, wat uiteraard zeer goed past binnen dit thema. Als je minimaal 2 van deze Scatter symbolen weet te draaien zal er op zijn minst een verdubbeling van je inzet plaatsvinden. Weet je meerdere symbolen te draaien, dan zal je de prijs uiteraard hoger zien worden en krijg je bovendien ook nog eens 10 free games toegekend. Zonder dat dit je geld kost kun je gratis prijzen binnenhalen gedurende 10 draaien. Bovendien zullen de prijzen die dankzij de Wild van Emperor’s Garden tot stand komen ook nog eens verdrievoudigt uitgekeerd worden.

Beoordeling Emperor’s Garden videoslot

Iedereen die zich wel kan vinden in het Oosterse thema zou naar ons idee zeer zeker eens een keer in moeten gaan zetten op deze Emperor’s Garden videoslot, hij lijkt veel op Fruit Zen van Betsoft. Het zijn namelijk niet alleen de prijzen die gewonnen kunnen worden, die het spel interessant weten te maken. Ook de grafische elementen en geluiden die door NextGen gebruikt zijn, zijn namelijk een uitstekende aanvulling binnen dit thema. Zodra je het spel geopend hebt en de rollen laat draaien zal je versteld staan van alle symbolen en de extra functies die je bij Emperor’s Garden kunt genieten voor het behalen van een winst.