enchanted meadow slot Schattige dieren, leuke feeën en tjirpende vogels. Dit spel lijkt ontworpen om wat meer vrouwelijke speelsters naar Play ’n Go te trekken. De sfeer die ze weten te creëren is rustgevend en wij begrijpen goed waarom mensen dit spel willen spelen.

Enchanted Meadow wordt op 5 rollen gespeeld en met 15 winlijnen. Je kunt inzetten vanaf een paar cent maar het is verstandig om minstens 15 cent in te zetten zodat je in ieder geval alle winlijnen optimaal benut. De maximale inzet is rond de 18 euro, dit is dus niet erg hoog. Wanneer je nog twijfelt over hoeveel geld je wilt gaan inzetten, speel eerst even met wat nep geld, want dat kan met online gokkasten. Je kunt dan op je gemak de regels van het spel eens goed doornemen zodat wanneer je voor het echie gaat spelen, je je geen zorgen meer hoeft te maken.

Het eerste dat ons opvalt aan dit spel is dat het enigszins traag gaat. Zelfs wanneer je de auto play knop gebruikt, duurt het constant eventjes voordat de nieuwe ronde van start gaat. Een turboknop zou hier dus ook niet weg zijn. Omdat je maar met 15 winlijnen speelt, kunnen we nu niet echt zeggen dat het basisspel geweldige prijzen uitkeert. Beter gezegd, het zijn er niet zo veel. Wanneer je alsnog een prijs wint, kun je die overigens wel verdubbelen met de gamble knop. Je hoeft dan alleen maar te raden welke kleur of soort kaart er wordt omgedraaid en je verdubbelt of verviervoudigt je inzet in no time.

Leuke bonussen en features Enchanted Meadow

Nee, Enchanted Meadow is geen spel dat het van haar basisspel moet hebben. De echte knaken kun je namelijk pas gaan pakken met de bonussen en features die er aan dit spel verbonden zitten. Denk daarbij aan de eikenboom, die geldt als wild. De wild in dit spel is dan misschien niet sticky, maar wanneer-ie verschijnt op de derde rol, verspreidt de wild zich over de hele rol.

Dan kun je eens goed kijken naar de combinaties die de eikenboom zonder twijfel voor je gaat maken. De wild in dit spel staat ter vervanging van ieder symbool, behalve de bonussen en de scatters. Maar niet getreurd, want die hebben een vaak nóg mooiere betekenis. Wanneer je namelijk drie roze klaprozen weet te draaien, kom je in een soort van elfen woonplaats.

Je moet dan raden waar de elfjes verstopt zitten en telkens als je het goed hebt, toveren deze elfjes extra spins, geld en vermenigvuldigers tevoorschijn. Je mag dan vervolgens een aantal free spins gaan draaien waarin ook nog eens extra wilds voorkomen. Ga er dus maar vanuit dat je daar een aantal mooie prijsjes mee gaat pakken. Probeer ook eens de medaillon te triggeren. Je krijgt dan een aantal re-spins met extra wilds. Dit is een leuke kleine toevoeging op het toch al brede scala aan bonussen en features.

enchanted meadow slotmachine

Enchanted Meadow is een aanrader die niet snel gaat vervelen

Enchanted Meadow is duidelijk ontworpen voor de vrouwelijke doelgroep en die doelgroep is er ook zeker. Ondanks dat het allemaal lieflijk en rustig er uit ziet (en het spel ook vrij traag is), valt er wel degelijk flink wat geld te verdienen met dit spel.

Met name de Hide and Seek Bonus, waarin je de elfjes moet weten te vinden, is een heel leuk bonusspel én kan je ook nog eens flink wat geld opleveren. Daarnaast kan het met de medaillons compleet uit het niets ineens los gaan en juist dat onverwachtse is het leuke aan dit spel. Een spel dat je zeker voor een paar uur kunt spelen, het gaat namelijk niet snel vervelen.